Alpina tundra black
100 €

Alpina tundra black

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 marraskuuta 09:54
Lisätiedot
Kengät, miesten


Koot:
-40
41
42
43
44
45
46
46+
Korkealuokkainen tekstiilisisus on miellyttävä jalalle, kengän kieli ja suuaukko on päällystetty erillisellä verkkomateriaalilla, joka tuntuu kivalta säärtä vasten ja samalla saa kengän tuntumaan ilmavalta jalkaa vasten. Ulkopinnalleen Alpinan Tundra on saanut 2.0mm paksun nupukkinahan, se on hyvännäköinen, kestävä ja helppohoitoinen. Kenhän yläosassa on kiiltonahkainen lipare, joka tekee kengän yläosasta joustavan, helpottaa kävelyä raskaiden taakkojen kanssa.

Kumipohja on kiinnitettynä kengän pohjaan samalla tavalla kuin Alpina Trapperissa, valutekniikalla toisiinsa kiinnitetyt kappaleet ovat kuin yhtä osaa, tämän ansiosta pohjan kulutuskestävyys on huomattavasti korkeampi kuin perinteisellä liimausmetodilla toteutetut ratkaisut. Popot ovat joustavat pitkittäissunnassa, mutta kuitenkin riittävän kiertojäykät haasteellisessa maastossa kulkemiseen. Tundrassa pohja on aavistuksen jäykempi kuin saman firman Trappereissa, tiedoksi siis, jos olet kokeillut tai omistat jo Trapperit.

Kengät eivät juurikaan vaadi sisäänajoa, vaan ne istuvat suomalaiseen jalkaan (kiitos leveämmän lestin) varsin napakasti heti ensimmäisellä kerralla. Vedenpitävyydestä huolehtii Alpinan oma Alpitex -kalvo, joka hengittelee myös varsin reippaasti. Kumipohjan seos myös Alpinan omalla reseptillä, pitää liukkaalla ja märällä, eikä kovetu pakkasessa.

Helpot ja mukavat lyhytvartiset vaelluskengät
Perustuu Alpina Trapper malliin
Laadukasta, 2.0mm paksua nupukkinahkaa
Kantavaimennettu, pitävä ja joustava kumipohja
Vedenpitävä- ja hengittävä Alpitex -kalvo
Leveähkö lesti, sopii Suomalaiseen jalkaan hyvin
Valmistettu käsipelillä Sloveniassa
Irrotettavat pohjalliset
Takuu 12kk
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja