KAUPPA
Kairest Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (9)

Nuaskatu 8 D
87400 Kajaani
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.kairest.fi

Kaikki kuvat

Aluepäällikkö Helsinki

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 syyskuuta 15:39
Lisätiedot
Haemme Helsingin toimistoomme Aluepäällikköä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi toimit Helsingin toimiston lähiesimiehenä, vastaten yksikön henkilöstöstä, asiakkaista ja tuloksesta. Toimit yrittäjähenkisellä asenteella, ja nautit itsesi likoon laittamisesta.

Työhösi sisältyy aktiivisesti uusasiakashankintaa, asiakkaiden kontaktointia ja heidän työntekijätarpeiden täyttämistä sekä palveluidemme myyntiä. Osallistut myös tiimisi päivittäiseen tekemiseen joten työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden ja työntekijöiden kontaktoinnin lisäksi työhaastatteluista, henkilörekisterin ylläpidosta ja työpaikkailmoitusten laatimisesta eli vastuullasi on rekrytointiprosessin kokonaisvaltainen hoitaminen. Lisäksi pääset markkinoimaan yritystämme digitaalisessa mediassa.

Työskentely rekrytointialalla on henkisesti vaativaa, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää stressinsietokykyä; mutta mikä tärkeintä, olemme avuliaita ja tuemme toisiamme.

Toimi nopeasti ja lähetä hakemus CV:n kera, otsikolla "Aluepäällikkö, Helsinki" osoitteeseen rieti.rautaparta@kairest.fi ja sovitaan haastatteluaikaa jo lähipäiville! Rietiltä voit myös kysellä, mikäli haluat tehtävästä lisätietoja. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Hakuaika 22.9.2019 asti
Lisää kaupan ilmoituksia

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja