Amazfit GTS - Obsidian Black - UUSI
  • Amazfit GTS - Obsidian Black - UUSI
70 €

Amazfit GTS - Obsidian Black - UUSI

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 2 kesäkuuta 12:14
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Amazfit GTS käyttää huippuluokan korkearesoluutioista näyttöä
Näytön pikselitiheys on jopa 341 PPI ja resoluutio 348 x 442. 1,65 tuuman AMOLED-näyttö vie värinäytön hienouden aivan uudelle tasolle. 100% NTSC-värispektri ja erittäin korkea värikylläisyys tekevät näytöstä erittäin selkeän.

Muokattavat modulaariset kellotaulut
Neliönmuotoinen tyylikäs näyttö tarjoaa suuremman näyttöalueen kuin samanlevyinen pyöreä kellotaulu, joten näet siitä enemmän tietoa. Amazfit on julkaissut kaksi innovatiivista modulaarista kellotaulua, joita voidaan räätälöidä näyttämään tietoja, kuten syke, kalenteri, sää ja tärkeimmät tapahtumat. Kaiken kaikkiaan, voit mukauttaa jopa 7 widgettiä 17 toiminnosta.
Pitkä akun kesto
Amazfit GTS akku on erittäin kestävä, tarjoten jopa 14 päivän keston aktiiviselle liikkujalle. Peruskäytössä akku kestää jopa huimat 46 päivää.
5 ATM vedenkestävyys ja ammattimainen uinnin seuranta
Vedenkestävä 50 metrin syvyyteen, Amazfit GTS tukee myös useita uinti-tilanteita. Kello tunnistaa automaattisesti uima-asentoasi ja tallentaa tietoja, kuten SWOLF, vauhti tai kalorikulutus, ja mahdollistaa tietojen tarkan analysoinnin jokaisen uintisuorituksen jälkeen.
12 Harjoitustilaa
Amazfit GTS tukee 12 eri harjoitusmuodon seurantaa. Kello sisältää useita ammattitason sensoreita, jotka tallentavat suorituksesi fyysisen datan ja tarjoavat laadukkaat analyysit.