Ammunta käsiaseilla kahdelle (Elämyslahjat.fi)
  • Ammunta käsiaseilla kahdelle (Elämyslahjat.fi)
  • Ammunta käsiaseilla kahdelle (Elämyslahjat.fi)
  • Kartta
110 €

Ammunta käsiaseilla kahdelle (Elämyslahjat.fi)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 maaliskuuta 22:36
Mikä on Elämyslahjat?

Elämyslahjat on Suomen suurin elämysten verkkokauppa. Myymme tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme toimineet vuodesta 2010 lähtien ja meiltä löytyy yli 1200 elämyslahjaa. Tutustu lahjaideoihin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.

--

Tuo ystäväsi kokeilemaan turvallisissa puitteissa asiantuntijan opastuksella miltä tuntuu ampua oikealla aseella. Kattavan alkukoulutuksen jälkeen ystäväsi pääsee ampumaan maalitauluun ja tutustumaan uuteen ja jännittävään harrastukseen.

Mitä elämyslahja sisältää?

- alkukoulutus
- turvallisuusvalvonta radalla
- ratamaksu
- asevuokra, patruunat ja taulu

Kenelle elämyslahja sopii?

Ammunta on hauska ja mielenkiintoinen harrastus, johon tämä rata tarjoaa turvalliset ja viihtyisät puitteet. Tutustumiskäynti on tarkoitettu radalle ensimmäistä kertaa tuleville henkilöille, joilla ei ole omaa asetta käytössään.

Ystäväsi ei tarvitse olla asehullu nauttiakseen tästä lahjasta, sillä ampumisen kokeilu sopii kaikille aikuisille.

Tiesitkö?
Ammunta (rinnakkaisnimenä ampumaurheilu tai joskus myös ampuminen) on yleisnimitys joukolle kilpaurheilulajeja, joissa on tarkoitus lajikohtaisten sääntöjen puitteissa ampuma-aseella ampumalla osua ennalta määriteltyyn maaliin tai maaleihin. Paremmuuden voi ratkaista osumien tarkkuus, lukumäärä, niihin käytetty aika tai näiden eri yhdistelmät.

Nouto Kampin tai Itiksen myyntipisteeltä.