Matti Granroth
Torin käyttäjä maaliskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (306)
Uusimaa
Helsinki, Oulunkylä-Patola | Kartta
Antonius ja Kleopatra (2011)
  • Antonius ja Kleopatra (2011)
  • Antonius ja Kleopatra (2011)
  • Kartta
16 €

Antonius ja Kleopatra (2011)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 kesäkuuta 18:39
(Takakannen teksti:) Roomalaiskonsuli Marcus Antoniuksen ja kuningatar Kleopatran suhde on yksi maailmanhistorian kuuluisimmista rakkaustarinoista. Antonius oli aikanaan Rooman vaikutusvaltaisin mies, Kleopatra puolestaan oli älykäs, kunnianhimoinen ja kaunis Egyptin kuningatar. Yhdessä he taistelivat voittaakseen valtakunnan mutta hävisivät ja surmasivat itsensä.

Adrian Goldsworthy esittää uusimpien historiallisten ja arkeologisten lähteiden tukemana, millaisia ihmisiä ja hallitsijoita Kleopatra ja Antonius olivat ja kuinka heidän suhteensa liittyi antiikin suureen valtataisteluun Rooman ja hellenististä perintöä edustavan Egyptin välillä.

Uutena kirjakaupasta ostettu ja omistusaikana täysin käyttämätön teos on erittäin siisti ja loistokuntoinen historiateos.

Tekijä: Adrian Goldsworthy, Suomentaja Heikki Salojärvi
Kustantaja: Ajatus Kirjat, Gummerus
Sidosasu: Skp, 22cm x 15cm
Painovuosi: 2011
Kunto: K5
Sivumäärä: 474

Toimitusvaihtoehtoina nouto tai postitus. Postimaksu sisältyy kohteen hintaan. Suurinta osaa kohteista on vain yksi kappale. Tilaathan ennen kuin kohde tulee myydyksi. Kohteita poistetaan tori.fi -palvelusta sitä mukaa kun ne menevät kaupaksi.

Yhteydenotot:
Sähköpostitse matti.granroth@outlook.com tai;
Puhelimitse +358 (0)40 412 0756
Katso ilmoittajan toimitustavat