Vesa Hänninen
Torin käyttäjä syyskuusta 2019
Uusimaa
Helsinki, Toukola-Vanhakaupunki
Apple Watch 3 (42mm)
  • Apple Watch 3 (42mm)
  • Apple Watch 3 (42mm)
  • Apple Watch 3 (42mm)
200 €

Apple Watch 3 (42mm)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 syyskuuta 08:08
Laitevalmistaja: Apple
Lisätiedot
Myydään otsikon mukainen Apple Watch 3 (WiFi+GPS) tähtiharmaana. Alkuperäispakkaus ja kaikki mukana tulleet kilkkeet löytyvät. Kello ollut aktiivikäytössä, joten muutamia käytön jälkiä näkyy (kts. kuvat), mutta kello toimii täysin moitteetta.

Tästä siis ehdottomasti markkinoiden kovimman älykellosarjan jäsen niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin! Sekuntiakaan en kadu minkä kello on ollut kädessä ja se on ollut mukana niin vuorenhuipulla kuin purjehtinut Pohjanmeren ylikin ja hyvin palvellut. Akku kestää yhä helposti sen kaksi päivää ja kaikki toimii sutjakasti kuin pakasta vedettynä! Pitää vettä ja kestää hyvin kaikenlaiset uinnit ja suihkussa käynnit!

Harmittaa luopua, mutta puhelin vaihtui Applesta Androidiin niin menee iso osa featureista hukkaan, joten jospa tämä siirtyisi jollekin joka saa tästä kaiken irti. Maksu käy esimerkiksi MobilePay:lla tai kasvotusten jos pk-seudulla tapahtuu ostos.

Yhteydenotot mielellään SMS tai WhatsApp. Postitus onnistuu ostajan piikkiin.

Ilmoittajan toimitustavat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja