Apple iPhone 6/6S Anti Blue Light panssarilasi
14 €

Apple iPhone 6/6S Anti Blue Light panssarilasi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 elokuuta 14:59
Laitevalmistaja: Apple
Lisätiedot
Anti Blue Light Tempered Glass panssarilasi on paras ja halvin tapa suojata Apple iPhone 6/6S kännykkäsi näyttö. Anti Blue Light panssarilasi suojaa silmiäsi haitalliselta UV-säteilyltä puhelinta käyttäessäsi.

Anti Blue Light panssarilasin tehtävä on, että suojalasin kalvo ei päästä puhelimestasi tulevaa sinistä valoa tai UV säteilyä läpi. Sininen valo aiheuttaa ärsytystä silmille, haittaa iholle sekä univaikeuksia.

Apple Iphone 6/6S Panssarilasi on käyttäjäystävällinen, sillä sen pinnoitteena käytetyllä materiaalilla on helpottavaa vaikutusta jälkien puhdistamiseen näytöltä ja estää myös tehokkaasti tahrojen syntymistä näytölle.

Iphone tempered glass panssarilasi tuntuu kuin kännykkäsi normaali näyttö ja se on erittäin helposti asennettavissa ja irrotettavissa kuten muutkin panssarilasit.

Tämä panssarilasi on lisäksi erityisen turvallinen käyttää, koska panssarilasin päällä käytetyn kalvon tehtävä on lasin rikkoutuessa suojata käyttäjää vaarallisilta lasin siruilta.

Hinta tilauksen yhteydessä 13.40e

Toimitusaika 1-3 päivää
Toimituskulut aina 0e
Tyytyväisyystakuu 30pv
Luotettavat maksutavat

Asiakaspalveluun pääset, alla olevasta linkistä

https://www.suojakalvotukku.fi/page/2/ota-
yhteytta?utm_source=Tori.fi&utm_medium=Tori.fi&utm_campaign=Tori.fi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja