Kari Parila Yritys
Torin käyttäjä kesäkuusta 2016
Uusimaa
Espoo, Olari-Kuitinmäki | Kartta
Asbestikartoitukset koko Helsingin seudulla
  • Asbestikartoitukset koko Helsingin seudulla
  • Asbestikartoitukset koko Helsingin seudulla
  • Asbestikartoitukset koko Helsingin seudulla
  • Asbestikartoitukset koko Helsingin seudulla
  • Kartta

Asbestikartoitukset koko Helsingin seudulla

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 heinäkuuta 10:51
Viime vuoden alusta voimaan tullut asbestilaki ja -asetus eivät mahdollista enää asbestikartoituksen tekemättä jättämistä, jos rakennus on vuodelta -94 tai sitä vanhempi. Kartoitusvelvoite säilyy rakennuttajalla tai muulla taholla, joka ohjaa tai valvoo rakennushanketta.

Yritys tarjoaa asbesti- ja haitta-ainekartoituksia Helsingin seudulla: Espoo, Vantaa, Helsinki, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Pornainen ja Mäntsälä. Asbestikartoituksen kokonaishinta muodostuu konsulttipalkkiosta, laboratoriokustannuksista ja näytteiden lähettämisestä syntyneistä postikuluista, jotka ovat luonnollisesti riippuvaisia kartoitettavan alueen laajuudesta. Valmis asbestikartoitusraportti voidaan toimittaa jopa 24 tunnin sisällä asiakkaalle.

Yrityksen asbesti- ja haitta-ainekartoitukset ovat ammattilaisen tekemiä puolueettomia tutkimuksia. Yrityksellä on voimassa oleva sopimushinnasto FINAS akkreditoidun asbesti-ja haitta-ainelaboratorion kanssa, jossa palvelun laadun takaa kokenut analyysihenkilöstö sekä viranomaisohjeiden ja standardien mukainen palvelutoiminta. Tämä takaa asiakkaalle kaikista luotettavimmat tulokset parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Asbestikartoituksen yhteydessä kartoitetaan myös muut rakenteissa esiintyvät haitta-aineet (PAH-yhdisteet, PCB-yhdisteet ja haitalliset metalliyhdisteet kuten mm. lyijy).

Laboratorionäytteiden hinnat:

- valomikroskooppitutkimus 55,00 €/kpl (sis. 24% alv) esim. laastit, rakennuslevyt
- elektronimikroskooppitutkimus 86,00 €/kpl (sis. 24% alv) esim. muovimatot ja liimat.

Edullisimmillaan asbestikartoituksen kokonaiskustannuksiksi muodostuu arvonlisäverollisena 209,50 euroa. Tämä sisältää konsulttipalkkion, valomikroskoopilla tutkittavan laboratorionäytteen (esim. keittiön välitilan laatoitus) ja postikulut. Matkakulut sisältyvät konsulttipalkkioon.

Soita ja kysy lisää!

Hakusanat: asbesti, asbestikartoitus, asbestitutkimus, asbestimittaus