Insinööritoimisto K. Parila Oy Yritys
Torin käyttäjä kesäkuusta 2016
Uusimaa
Espoo, Olari-Kuitinmäki | Kartta
Asbestikartoitukset Helsingin seudulla
  • Asbestikartoitukset Helsingin seudulla
  • Asbestikartoitukset Helsingin seudulla
  • Asbestikartoitukset Helsingin seudulla
  • Asbestikartoitukset Helsingin seudulla
  • Asbestikartoitukset Helsingin seudulla
  • Kartta

Asbestikartoitukset Helsingin seudulla

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 heinäkuuta 10:51
Lisätiedot
Tarjoamme luotettavia sertifioidun AHA-asiantuntijan tekemiä asbesti- ja haitta-ainekartoituksia Helsingin seudulla: Espoo, Vantaa, Helsinki, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Pornainen ja Mäntsälä. Asbestikartoituksen kokonaishinta muodostuu konsulttipalkkiosta, laboratoriokustannuksista ja näytteiden lähettämisestä syntyneistä postikuluista. Valmis asbestikartoitusraportti voidaan toimittaa jopa saman päivän sisällä asiakkaalle.

Yrityksen asbesti- ja haitta-ainekartoitukset ovat sertifioidun AHA-asiantuntijan tekemiä puolueettomia tutkimuksia. Yrityksellä on voimassa oleva sopimushinnasto FINAS akkreditoidun asbesti- ja haitta-ainelaboratorion kanssa, jossa palvelun laadun takaa kokenut analyysihenkilöstö sekä viranomaisohjeiden ja standardien mukainen palvelutoiminta. Tämä takaa asiakkaalle kaikista luotettavimmat tulokset parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Asbestikartoituksen yhteydessä kartoitetaan myös muut rakenteissa esiintyvät haitta-aineet (PAH-yhdisteet, PCB-yhdisteet ja haitalliset metalliyhdisteet kuten mm. lyijy). Nämä ovat rakennusmateriaaleissa olevia tai niihin imeytyneitä orgaanisia tai epäorgaanisia yhdisteitä, jotka aiheuttavat tiettyinä pitoisuuksina terveys- ja ympäristöriskin sekä sisäilmaongelmia.

Laboratorionäytteiden hinnat:

- valomikroskooppitutkimus 55,00 €/kpl (sis. 24% alv) esim. laastit, rakennuslevyt
- elektronimikroskooppitutkimus 86,00 €/kpl (sis. 24% alv) esim. muovimatot ja liimat.

Edullisimmillaan asbestikartoituksen kokonaiskustannuksiksi muodostuu arvonlisäverollisena 210,00 euroa. Tämä sisältää konsulttipalkkion, valomikroskoopilla tutkittavan laboratorionäytteen (esim. keittiön välitilan laatoitus) ja postikulut. Matkakulut sisältyvät konsulttipalkkioon.

Soita ja kysy lisää!

Hakusanat: asbesti, asbestikartoitus, asbestitutkimus, asbestimittaus