KAUPPA
HR Solutions Finland Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (14)

Hämeentie 68 C, 2. krs.
00550 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.hrsolutions.fi

Asiakasneuvoja viikonloppuvuoroihin vuoden loppuun

Asiakasneuvoja viikonloppuvuoroihin vuoden loppuun

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 9 lokakuuta 13:42
Lisätiedot
Pikkujoulusesonki lähestyy! Haemme Taksi Helsingin palvelukeskukseen asiakasneuvojaa kausityöntekijäksi vuoden loppuun saakka. Mikäli sinun elämäntilanteeseen sopisi viikonlopputyöt vuoden loppuun saakka, tämä voi olla sinun työpaikkasi juuri tässä kohtaa.

Palvelukeskus sijaitsee Helsingin Metsälässä ja palvelee asiakkaita kellon ympäri vuoden kaikkina viikonpäivinä. Palvelukeskuksessa pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja saat hyvän perehdytyksen tehtävään. Työyhteisössä arvostetaan jokaisen työpanosta ja tehdään töitä positiivisessa hengessä. Kyseessä on itsenäinen työ mukavan tiimin tuella varustettuna.

Hakemamme henkilö ovat reipas ja kärsivällinen asiakaspalvelija. Odotamme hyviä tietoteknisiä taitoja ja halua oppia käyttämään uusia järjestelmiä. Arvostamme aiempaa asiakaspalvelukokemusta. Toivomme, että valittu henkilö on oma-aloitteinen ja motivoitunut sekä omaa tarkan ja huolellisen työotteen.

Tunteja on tarjolla viikonloppuisin. Työvuorot painottuvat perjantai-iltapäivästä sunnuntai-aamun väliselle ajalle, joten työt sopivat esim. myös toisen työn tai opiskelun ohelle. Kyseessä on määräaikainen työsuhde 2019 vuoden loppuun.

Miksi hakisit tähän tehtävään? Nykyiset työntekijät kertovat miksi:

Työpaikalla on avoin ilmapiiri ja hyvä henki. Kiva duuniporukka, helppo tulla porukkaan mukaan.
Viikonlopputyö soveltuu tosi hyvin toisen työn tai opiskelun oheen.
Omia ideoita voi rohkeasti tuoda esiin ja ne otetaan hyvin vastaan ja huomioidaan.
Panostetaan laadukkaaseen asiakaspalveluun. Kuunnellaan omia puheluita ja itse pääsee myös arvioimaan omaa suoriutumista asiakaspalvelupuheluista.
Työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja työviihtyvyyteen panostetaan. Työntekijöitä mm. Huomioidaan juhlapäivinä, jos on työvuorossa, on monesti tarjolla ruokaa ja herkkuja.
Palautteet ja mahdollinen kritiikki osataan antaa rakentavasti.

Työt alkaa palkallisella, noin viikon kestävällä perehdytyksellä lokakuun aikana.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja