KAUPPA
HR Solutions Finland Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (11)

Hämeentie 68 C, 2. krs.
00550 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.hrsolutions.fi

Asiakasneuvojia vakituiseen työsuhteeseen

Asiakasneuvojia vakituiseen työsuhteeseen

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 marraskuuta 10:03
Lisätiedot
Taksi Helsingin toiminta kasvaa vauhdilla ja haemme uusia kykyjä asiakaspalvelutehtäviin.
Oletko ongelmanratkaisukykyinen asiakaspalvelija, joka on halukas kokemaan onnistumisia yhdessä mahtavan tiimin kanssa? Hienoa, tarjolla on nyt mielenkiintoinen asiakaspalvelutehtävä kasvavassa ja menestyksekkäässä yrityksessä!

Taksi Helsingin palvelukeskuksen asiakasneuvojana olet yksi tärkeimmistä avainhenkilöistä, joka varmistaa, että asiakas saa aina turvallista, nopeaa sekä laadukasta palvelua ja kuljettaja apua mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden kuljetustilausten vastaanottaminen, kuljettajien neuvominen sekä erilaisten ongelmatilanteiden ratkaiseminen. Palvelukeskus on auki 24/7 vuoden jokaisena päivänä, joten odotamme sinulta myös valmiutta kolmivuorotyöhön.

Tehtävässä pääset työskentelemään asiantuntevien työtovereiden kanssa mielenkiintoisessa ja nopearytmisessä ympäristössä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan ja töitä tehdään positiivisessa ja rennossa hengessä.

Tarjoamme akituisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Saat ympärillesi rennon ja välittävän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestymään tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoaa myös mahdollisuuksia kasvattaa omaa osaamistasi ja edetä tehtävissä.
Perehdytämme sinut työtehtävääsi kattavasti ja suunnitelmallisesti.

Odotamme
Positiivista, aktiivista ja oma-aloitteista asennetta
nopeaa, ja sujuvasanaista reagointikykyä muuttuviin asiakaspalvelutilanteisiin
tiimityötaitoja ja yhteistyöhalukkuutta
valmiutta vuorotyöhön
sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
teknisten järjestelmien nopeaa oppimista

Aiempi kokemus helpdesk- tai taksikeskustyöstä katsotaan eduksi. Työyhteisössä panostetaan viihtyisyyteen ja kannustavaan ilmapiiriin. Toivomme sinunkin arvostavan näitä asioita ja tuovan persoonallasi oman panoksesi toimivaan työyhteisöön.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja