KAUPPA
HR Solutions Finland Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (11)

Hämeentie 68 C, 2. krs.
00550 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.hrsolutions.fi

Asiakasneuvottelijoita etätyöhön

Asiakasneuvottelijoita etätyöhön

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 marraskuuta 17:15
Lisätiedot
Kiinnostaako itsenäinen etätyö, jossa omalla panostuksella pääset vaikuttamaan palkkaasi?

Asiakasmäärien kasvaessa, haemme Probookersille asiakasneuvottelijoita joustaviin, sekä koko- että osa-aikaisiin työsuhteisiin!

Probookers on 2014 vuonna perustettu, business to business palveluihin erikoistunut yritys. Probookers buukkaa laadukkaita asiakastapaamisia sekä hoitaa erilaisia yritysten soittoprojekteja kuten asiakastutkimuksia ja markkinaselvityksiä.

Asiakasneuvottelijan työ sopii niin koko- kuin osa-aikaista työtä etsivälle. Lisäksi saat vapauden päättää missä ja milloin työskentelet. Tarjoamme reilun palkkauksen ilman palkkakattoa sekä avoimen ja reilun toimintamallin. Tukenasi on aina ammattitaitoinen ja kansainvälinen etätiimi, myös kattavan perehdytyksen jälkeen. Aikaisempi kokemus puhelintyöskentelystä ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan kuitenkin eduksesi. Lisäksi odotamme, että olet itseohjautuva ja tuloksia aikaansaava persoona.

Tehtävään valittu tulee työllistymään suoraan Probookersille vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan, toivomuksena kuitenkin pikaiset aloitukset.

Miksi hakisit tähän tehtävään? Nykyiset työntekijät kertovat miksi:

"Saan tässä työssä valita itse omat työaikani. Meillä on mukava etätiimi, reilu meininki, mielenkiintoisia projekteja ja mukavat asiakkaat."

"Arvostan että työ on itsenäistä, mutta saan myös apua ja tukea aina kun tarvitsen."

"Tykkään tässä työssä vapaudesta ja vastuusta. Arvostan myös sitä, että meillä asiat hoidetaan niin kuin sovitaan."

Buukkaa itsesi työhaastatteluun:
https://tyopaikat.hrsolutions.fi/jobs/771666-asiakasneuvottelijoita-etatyohon
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja