Tiina N
Torin käyttäjä huhtikuusta 2018
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (5)
Uusimaa
Espoo, Kilo
Assistentti / Henkilökohtainen avustaja
  • Assistentti / Henkilökohtainen avustaja
  • Assistentti / Henkilökohtainen avustaja
  • Assistentti / Henkilökohtainen avustaja
1 000 €

Assistentti / Henkilökohtainen avustaja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 9 maaliskuuta 08:41
Lisätiedot
Loistavalla persoonalla varustettu henkilö avuksi arkeen.

Vapautuva työpaikka , etsitään osa-aikaista avustajaa!

Päätehtävä on monipuolinen henkilökohtainen avustaminen työssä ja kotona, liikuntarajoitteen takia haastavien asioiden tekeminen osittain ja joskus kokonaan. Siivous ja kotona ruoan valmistaminen + muut arkiset kotityöt, asioinnissa ja liikkumisessa auttaminen, toimintakykyä ylläpitävään toimintaan osallistuminen, kuntoilu- ja kuntoutustoiminnassa mukana auttaminen. Vaikean lukihäiriön vuoksi myös työtekstien lukemisessa ja kirjoittamisen oikolukemisessa avustaminen ja englannin kielessä auttaminen.

Etsitään rentoa, avointa, sosiaalista ja oma-aloitteista, sekä aikaansaavaa henkilöä. Ihmistä, joka työskentelee persoonallaan luoden positiivisuutta ympärilleen. Tarvitset hyvät sosiaaliset taidot tähän unelmaduuniin, jossa voit vaikuttaa työaikoihisi. Palkkasi on tuntiperusteinen. Tarvitset myös jonkin verran paineensietokykyä ja hitusen fyysistä voimaa. Elämänkokemuksesta on etua, sekä joustavuudesta yllättävissä tilanteissa. Hyvä suomen kielen osaaminen on edellytys tehtävässä toimimiseen. Hyvä kirjoitustaito on välttämättömyys.

Avustettava on rento, värikäs, persoonallinen ja nuorekas henkilö. Reilu huumori auttaa työstä selviytymisessä. Työaika jaetaan päivä- tai ilta-painotteisiin vuoroihin ma-pe välille. Tarvetta myös viikonloppuisin.

Työpaikka sijaitsee Espoon Kilossa lähellä juna-asemaa ja työalue pk-seutu. Valmius matkustamiseen tarvittaessa joitain kertoja vuodessa, esim seminaareihin.
Sateenkaari ja moninaisuus ovat teemoja joihin toivotaan tässä duunissa positiivista asennetta.

Jos ajatus henkilökohtaisen avustajan työstä kiinnostaa, hae tätä työtä. Laita hakemus sähköpostilla!

Lisätiedot ja hakemukset: avustajapalvelut@gmail.com

palkkaus tunti perusteinen 11 / tunti + lisät

Paikka täytetään heti sopivan henkilön loydyttyä!