KAUPPA
EKALUX Oy

Hongisojantie 395
01900 Nurmijärvi
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
https://www.ekalux.fi/

Aurinkopaneelit ja aurinkoenergia­järjestelmät
  • Aurinkopaneelit ja aurinkoenergia­järjestelmät

Aurinkopaneelit ja aurinkoenergia­järjestelmät

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 syyskuuta 13:29
Lisätiedot
Olemme erikoistuneet sähköverkkoon kytkettäviin aurinkoenergiajärjestelmiin, joissa paneelimäärät sovitetaan kiinteistön kulutuksen mukaan. Asiantuntijamme auttavat sinua henkilökohtaisesta valitsemaan kotitalosi tarpeisiin parhaiten vastaavan kokonaisuuden. Toimitusaikamme on erittäin lyhyt: parhaimmillaan sähköntuotantosi saadaan käyntiin jopa viikossa.

Edustamme korkealuokkaisia ja kustannustehokkaita Growatt-aurinkoenergiatuotteita. Aurinkopaneelimme ja invertterimme tarjoavatkin tehoa, kestävyyttä ja optimaalista energiantuotantoa Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin ja vuodenaikoihin. Lisävarmistusta tuotteidemme toimivuudelle tuo valmistajan pitkä takuuaika, 5-25 vuotta.

Toimipisteemme sijaitsee Nurmijärvellä, mutta rakennamme aurinkosähköjärjestelmiä kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Lisäksi edustajamme on palveluksessasi Pohjanmaan alueella. Kanssamme kotisi pääsee osalliseksi aurinkosähkön eduista kätevästi avaimet käteen -periaatteella ja tarvittaessa myös joustavalla rahoitussopimuksella!

Kysy hintatarjous alla olevasta linkistä!
Lisää kaupan ilmoituksia

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja