A-M
Torin käyttäjä lokakuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (42)
Uusimaa
Kirkkonummi, Kirkkonummi Keskus
Avaimia ajattomiin suomalaisiin sisustuksiin UUSI
  • Avaimia ajattomiin suomalaisiin sisustuksiin UUSI
  • Avaimia ajattomiin suomalaisiin sisustuksiin UUSI
  • Avaimia ajattomiin suomalaisiin sisustuksiin UUSI
13 €

Avaimia ajattomiin suomalaisiin sisustuksiin UUSI

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 elokuuta 08:16
Lisätiedot
Uusi sisustuskirja Adlibriksen pakkauksessa (hinta 28,70), ei luettu, joten sopii vaikka sisustuksesta kiinnostuneelle lahjaksi tai coffee table -kirjaksi esille.
Sami Sykkö, Hanni Koroma

Miksi maalarinvalkoinen on huonoin mahdollinen seinäväri? Entä minkä vuoksi vuokra-asuntoon kannattaa maalata harmaa katto? Ja kuinka luodaan edustusasunto, jossa viihtyvät kaikki mutta joka ei paljasta asukkaistaan mitään? Palkittu sisustusarkkitehti Hanni Koroma on ajattomien tilojen ja valloittavien värien mestari. Hän avaa toimittaja Sami Sykön kirjoittamassa kirjassa silmämme katsomaan ja ymmärtämään sisustuksia uudella tavalla, antaa parhaat sisustusohjeensa ja jakaa lukijalle vuosikymmenten kokemuksensa. Pienillä muutoksilla voit häivyttää asunnon puutteet ja tuoda esiin parhaat puolet. Kirjan vinkeillä luot kauniin, sympaattisen ja harmonisen kodin, jossa on hyvä olla - vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

Nouto Kirkkonummi tai Hgin keskusta arkisin/postitus
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja