KAUPPA
Bookers Group

Kaupan kaikki ilmoitukset (4)

Lintulahdenkuja 10
00500 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.bookers.fi

B2B Ratkaisumyyjä

B2B Ratkaisumyyjä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 syyskuuta 15:42
Lisätiedot
Onko sinulla kokemusta ratkaisumyynnistä, mutta kaipaat uusia haasteita? Mikäli vastasit kyllä, lähetä avoin hakemuksesi ja ota seuraava askel urallasi!

Olemme toimialamme suurin sekä alalla pisimpään vaikuttanut toimija. Bookers on kokonaisvaltainen myynnin palvelutalo, johon brändit kuten Accountor, Elisa, S-Business, Nets ja Tori.fi luottavat. Yhä useammin asiakkaamme ulkoistavat meille koko myynnin tulospohjaiseksi asiantuntijapalveluksi. Tämän vuoksi tarjoammekin mahdollisuuden Juuri Sinulle, myynnin ammattilainen!

Kuvaus

Etsimme jatkuvasti uusia talentteja nopeasti kasvaviin B2B ratkaisumyyntitiimeihimme. Työtehtävä katsotaan oman kokemuksesi ja taitotasosi mukaisesti, joten se tullaan määrittelemään vasta haastattelun jälkeen. Suurin osa tehtävistämme on virtuaalimyyntiä, joka tapahtuu tietokoneen ja puhelinyhteyden välityksellä. Tehokkuus oman, sekä asiakkaan ajankäytön suhteen korostuu virtuaalimyynnissä, tästä syystä myyjämme yltääkin huipputuloksiin!

Edellytämme hakijalta

Aikaisempaa kokemusta B2B myynnin parissa, nopeaa reagointikykyä, sekä taitoa johtaa itseään. Perehdytämme työntekijän jokaiseen projektiin huolellisesti, mutta odotamme myös omatoimisuutta ja nopeaa oppimiskykyä.

Tarjoamme

Läpinäkyvän ja motivoivan palkkamallin, modernit työtilat ja position, jossa pääset varmasti haastamaan ja kehittämään omaa myyntiosaamistasi. Unohtamatta tietenkään huippu kollegoita, joiden kanssa työskentely on hauskaa ja tavoitteellista!
Älä odota huomiseen vaan, laita hakemuksesi jo tänään!

Lisätiedot:

Marko Luttinen, HR Manager
Puh: 050 411 7828
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja