AUTOKAUPPA
Jouko Makkonen 0400 839 462
BMW K
  • BMW K
  • BMW K
  • BMW K
  • BMW K
  • BMW K
  • BMW K
5 000 €

BMW K

K100RS-100/987

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 heinäkuuta 22:27
Kunto: -
Vuosimalli: 1993 Teho: 74 kW / 100 hv
Mittarilukema: 101 000 km Väri: Harmaa
Moottorin tyyppi: - Vetotapa: -
Toimituskulut: -
Lisätiedot
Tähänkin autoon voit hakea luottopäätöksen jo valmiiksi verkossa , Osto, myynti, rahoitus, vakuutus! Koeajo ja näytöt myös iltaisin ja viikonloppuisin! , Juuri vaihdettu mm. polttoainepumppu, antureita, takarengas, vaihdelaatikon öljyt, moottoriöljyt ja suodatin, jäähdytysnesteet, tulpat, polttoaineen paineensäädin, bosch moottorinohjausjärjestelmä korvattu Microsquirt moottorinohjausjärjestelmällä jolloin samalla sytytysjärjestelmään tehty muutokset mm. triggeripyörä vaihdettu diy pyörään, alkuperäinen hall anturi vaihtunut VR anturiksi ja alkuperäiset ruman näköiset puolat vaihdettu yhteen hukkakipinäpuolaan, sytytysmoduuli on myös uusi ja luonnollisesti tuo markkinoiden kallein aem laajakaistalambda mittari sekä bosch anturi on uusi, pakoputkenkin mä tein itse, tuo satula on aika kova minkä tein mut ei sitä paljo huomaa kun on niin linnunmaitoa ja fiilistä vedellä tällä racerilla.

Tätähän säädetään siis tunerstudio-ohjelman avulla ja näinollen tähänhän voi asentaa vaikka turbon hyvinkin helpolla. Myöskään tämän pyörän kanssa et ole riippuvainen noista alkuperäisistä 400e maksavista hall-antureista (etkä puolasta, sytytysmoduulista jne.) mitä saa vaihdella joka kevät kun voit ostaa motonetista vaikka fiatin tai vaikka mersun vr anturin 20 eurolla sitten 15 vuoden päästä kun tämä nykyinen pettää.

Mietin pyörää rakentaessa teenkö tästä "virheettömän" vai annanko ajan patinan näkyä, onneksi jätin patinan ja pienet jäljet pintaan koska se palvelee tämän racerin ulkomuotoa ja varsinkin aika juhlavaa äänimaailmaa aika liki 5/5

-etujarruvalon katkaisija on rikki, jos viitsin korjata niin hinta nousee tuhannella tai kahdella., Koronaohjeistus: Tule miten tulet. Pidetään järki päässä.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla