Riitta Raatejärvi
Torin käyttäjä marraskuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (9)
Uusimaa
Helsinki, Laajasalo
Beurer T40 kirkasvalolamppu
  • Beurer T40 kirkasvalolamppu
  • Beurer T40 kirkasvalolamppu
  • Beurer T40 kirkasvalolamppu
40 €

Beurer T40 kirkasvalolamppu

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 marraskuuta 19:57
Lisätiedot
Myytävänä Beurer TL 40 kirkasvalolamppu. Uudenveroinen. Hp. 40e, nouto Kanavamäki. "Beurer TL40 on pienikokoinen, henkilökohtainen kirkasvalolamppu. TL40 kirkasvalolampun avulla voi helpottaa valon puutteesta johtuvia oireita. Oireet voivat ilmetä erilaisina: epätasapainoisuutena, alakuloisena mielialana, uupumuksena ja voimattomuutena, yleisenä huonovointisuutena, lisääntyneenä unen tarpeena, ruokahaluttomuutena tai keskittymishäiriöinä. Syy näiden oireiden esiintymiseen saattaa olla valon ja etenkin auringonvalon elintärkeä ja suora vaikutus ihmisen hyvinvointiin.

TL40 on ihanteellinen esim. työpöydälle pienen koon ansiosta. Kirkasvalolampussa on taitettava seisontatuki, lampun voi ripustaa myös seinälle. Kirkasvalo-alueen mitat: 21x20 cm. Teho 10 000 lux (15-20 cm etäisyydeltä). Miellyttävä käyttää - valo on tasainen eikä värise kun lampun laittaa päälle. Sertifioitu lääkinnällinen laite. Mukana 1 x 45W loisteputki (käyttöikä keskimäärin 8000 h)."
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja