KAUPPA
Bigastro huvila 4h+k
  • Bigastro huvila 4h+k
  • Bigastro huvila 4h+k
  • Bigastro huvila 4h+k
  • Bigastro huvila 4h+k
  • Bigastro huvila 4h+k
  • Bigastro huvila 4h+k
147 000 €

Bigastro huvila 4h+k

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 100 m² Huoneita: 4
Maa: Espanja Kaupunki: Bigastro
Lisätiedot
Tämä viehättävä huvila sijaitsee hurmaavassa Bigastron kylässä. Korkalaatuisessa huvilassa on peräti kole makuuhuinetta, tilavat olohuone ja keittiä, lasikuisti sekä plajon ulkotilaa niin pihalla kuin kattoterassillakin. Alicanten lentokentältä puolen tunnin matka.
Tule tutustumaan ja ihastu!

Hinta vain 147.000 euroa

Vielä löytyy tilaa myös tutustumismatkoille!
Nyt on hyvä aika lähteä tutustumaan asuntotarjontaan ja löytää se oma lomakoti! Tutustumismatka on aina räätälöity juuri sinulle ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, kuljetukset ja kattavat esittelykierrokset
kohteissa suomalaisen kiinteistönvälittäjän kanssa. Ota yhteyttä ja varaa oma tutustumismatkasi!

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto. Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista. Hyvät mahdollisuudet myös muuhun monipuoliseen ulkoliikuntaan ja urheiluun ympäri vuoden. Lyhyt matka Alicanten lentokentältä, jonne on Suomesta hyvät lentoyhteydet (suorat lennot sekä Finnair että Norwegian).