HelyJami
Torin käyttäjä huhtikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (19)
Uusimaa
Vantaa, Mikkola
Bluetooth-näppäimistö puhelimelle / tabletille
19 €

Bluetooth-näppäimistö puhelimelle / tabletille

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 syyskuuta 20:06
Laitevalmistaja: Muut
Lisätiedot
Turhauttaako sinuakin pitkien viestien kirjoittaminen älypuhelimen tai tabletin pienellä virtuaalisella näppäimistöllä? Nyt voit vihdoin tehdä mobiililaitteilla kirjoittamisesta yhtä helppoa kuin tietokoneella. Bluetooth-näppäimistöllä kirjoittaminen sujuu yhtä näppärästi kuin kannettavalla tietokoneella. Näppäimistö painaa vain 350 grammaa. Näppäinten yläpuolella on kätevä syvennys, johon saat puhelimen tai tabletin pystyyn kirjoittamisen ajaksi.
Bluetooth-tekniikan ansiosta näppäimistön voi liittää kaikkiin uusiin tabletteihin, älypuhelimiin ja tietokoneisiin. Näppäimistöstä löytyvät myös pohjoismaisten kielten kirjaimet. Näppäimistö ladataan USB-kaapelilla. Kaupan hinta 39,90eur.

Tästä täysin uusi ja käyttämätön näppäimistö sekä suomen kieliset ohjeet 25 eurolla.

Toimitus:
Mieluiten noutona Vantaan Metsolasta minun aikataulujeni puitteissa. Noudot mahdollisia yleensä klo 18-20 välillä iltaisin. Mahdollista on myös toimittaa postitse pakettina. Postitoimitukseen tulee hintaa lisää 6 eur.

Aikani ei riitä tavaran kuljettamiseen, joten siis vain posti tai nouto ovat mahdollisia toimitustapoja.

Teen kolmevuorotyötä, joten puhelimitse ei ole mahdollista tavoittaa. Lähettäisitkö siis viestin, niin palaan asiaan.

Ilmoittajan toimitustavat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja