Janne
Uusimaa
Kerava, Alikerava | Kartta
Bmw 530d aut
  • Bmw 530d aut
  • Bmw 530d aut
  • Bmw 530d aut
  • Bmw 530d aut
  • Kartta
1 500 €

Bmw 530d aut

5D TOURING 530DA-DP81/283

Vuosimalli: 1999 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 411 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Ilmoitus jätetty: 25 heinäkuuta 21:56
Polttoaine: Diesel Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: NCV-810 Katso tämän auton historiatiedot Autoleima.fi
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,26 €/l dieselöljylle.
Leima meni kesäkuussa ja toukokuussa jäi ajosta seisomaan isomman alta! 250hv/500nm , hyvät renkaat! Täysin ajokunnossa! Pikku vikoja on jotain..narina helat ,kuskin ovi ei mee lukkoon,sammuu täydellä kaasulla(liian pieni commonrail pumppu) perus ruostetta..sport penkit,ratti ym ym! Nyt myydään halvalla vanteineen!!! Ja älä soita jos tingit vielä!!!
 Tekniset tiedot 
Käyttöönotto: 23.06.1999 Korimalli: -
Katsastettu: 29.07.2016 Väri: Harmaa
Vetotapa: Takaveto Ovien lkm: -
Moottoritilavuus: 2 920 cm³ Henkilömäärä: 4
Teho: 135 kW / 183 hv Pituus: 4 810 mm
Huippunopeus: - Korkeus: -
Kiihtyvyys: - Leveys: 1 800 mm
Vetomassa jarruin: - Omamassa: 1 770 kg
Vetomassa jarruitta: - Lähde: TraFi ajoneuvoliikennerekisteri, (sopimusehdot)
TraFi ajoneuvoliikennerekisterin sopimusehdot

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa.

Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon.

Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen.

Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.