Jari Matikainen
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (457)
Uusimaa
Hyvinkää, Kirjavatolppa-Kruununpuisto | Kartta
Bo Kaspers Orkester Hittills CD (1999), Uusi
  • Bo Kaspers Orkester Hittills CD (1999), Uusi
  • Bo Kaspers Orkester Hittills CD (1999), Uusi
  • Kartta
9 €

Bo Kaspers Orkester Hittills CD (1999), Uusi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 marraskuuta 20:53
Ihailtavinta ruotsalaisessa popmusiikissa ovat meikäläistä pitemmän ja rikkaamman musiikkiperinteen tuomat eheätyyliset variaatiot. Kärkenä ovat kansainväliset listahirmut, mutta tiukasti niiden takana skaala leviää kansanmusiikista jatsiin, bluesiin ja kaikkiin rockin alalajeihin. Bo Kaspers Orkester vispilöi hienot kotikieliset iskelmänsä suvereenisti klubijatsin ja loungehissuttelun muotoon.

Hittils on täyteläinen valikoima neljän albumin viihtyisää antia. Levollisiin lauluihin ja varmaotteisen kepeään komppaukseen tukeutuva combo sävyttää Bo Kasperin vokalisointia äärimmäisen sulavasti. Mats Asplén hallitsee koskettimin ja (Lasse Halapin jätettyä orkesterin) kitaroin jatsin pudottelun, pelkistetyn syntikkaprogen sekä soul-sähkötyksen. Fredrik Dahlin vakaa vispilöinti veljeilee sydämellisesti akustisen coolin, hartaiden konetahditusten ja latinorytmien tenhon kanssa. Micke Malmgrenin kontrabasso kumuaa hallitsevan intiimisti.

Levy todella tihkuu hiveleviä hittejä viekkailla brasseilla ja urkulurituksilla jatsaavasta ensisinglestä Det går en man omkring i mina skor lähtien. Tuoreimpia ovat verrattoman vetävästi salsaava Undantag sekä bacharach-sulokuorotettu ja jatsilolita Lisa Ekdahlin kanssa duetoitu kokkabiisi Svårt att säga nej. Sen sanaton Havanna-sovitus sulkee eheän uraympyrän. Slovareista Hon är så söt on oikea sentimentaalinen killeri.

Genre: pop, soul, r&b, groove, jazz, latin, cool

Ingenting Als:

https://www.youtube.com/watch?v=BlpWuHTtGl0

En Jävel Vid Mitt Öra:

https://www.youtube.com/watch?v=xwD7g-30i7U

Biisilista:

https://www.discogs.com/Bo-Kaspers-Orkester-Hittills/release/969590

Levy-yhtiö: Columbia

CD on UUSI.

Nopeat ja luotettavat toimitukset !

ILMAINEN TOIMITUS !