Jean
Torin käyttäjä helmikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (29)
Uusimaa
Espoo, Kauklahti
Kaikki kuvat
460 €

Bose Soundbar 500 (ovh. 600)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 3 maaliskuuta 21:24
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna.
Lue lisää
Lisätiedot
Uudenveroinen, ei alkuperäistä pakkausta.

"
Elegantti ja ohut Bose soundbar 500 tarjoaa erinomaisen äänenlaadun musiikille, elokuville ja peleille. Yhdistä soundbar WiFin tai Bluetoothin välityksellä tai Alexan avulla.

Soundbar-järjestelmä
Amazon Alexa
Erittäin ohut muotoilu

Nauti tehokkaasta ja selkeästä äänestä Bose soundbar 500 -kaiuttimen ansiosta. Elegantti karkaistusta lasista valmistettu pinnoite ja laitteen ympäri kietoutuva metalliverkko tekevät kaiuttimesta tyylikkään. Voit hallita laitetta äänelläsi, älylaitteella tai yleiskaukosäätimellä.

Alexa
Kuuntele musiikkia, säätiedotusta tai uutisia ja ohjaa soundbaria äänelläsi Amazon Alexan avulla. Alexa tunnistaa ääniohjauksen, vaikka soittaisit musiikkia kovallakin äänenvoimakkuudella. Merkkivalo palaa, kun Alexa kuuntelee, miettii tai puhuu.

Erinomainen äänenlaatu
Soundbar 500 tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja tehokkaan bassovahvistuksen. Laitteen jokainen neliösentti on täynnä laadukasta teknologiaa.

ADAPTiQ-järjestelmä
Enää sinun ei tarvitse huolehtia kotiteatterin oikeasta sijoittelusta. Bose soundbarissa on erityinen ADAPTiQ-järjestelmä, joka analysoi huoneen ja säätää äänen tilaan sopivaksi. Äänenlaatu on erinomainen huolimatta siitä, mihin laite sijoitetaan.

Bose Music -sovellus
Voit ohjata Soundbar 500 -laitetta, sekä mitä tahansa muuta Bose-tuotetta älypuhelimen tai tabletin välityksellä. Sovelluksen kautta voit selata musiikkia tai ohjata musiikkia ja säätöjä mistä päin asuntoa tahansa. Lisäksi voit kustomoida asetukset mieleiseksesi.

Langaton Bluetooth-ääni
Tämän ominaisuuden ansiosta voit liittää sounbarin Bluetooth-kaiuttimiin, älypuhelimeen tai tablettiin.

Musiikkia monesta eri lähteestä
Bose soundbarin WiFi-yhteys mahdollistaa musiikin kuuntelun useasta eri lähteestä, kuten nettiradiosta, Spotifysta tai Pandorasta.

Musiikkijärjestelmä
Bose Soundbar 500 on osa Bose langatonta tuoteperhettä. Voit hankkia lisää laitteita järjestelmääsi ja suoratoistaa musiikkia kodin kaikissa huoneissa.
"