Jussi
Torin käyttäjä tammikuusta 2018
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Uusimaa
Helsinki, Lassila
Boss ME-80
200 €

Boss ME-80

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 lokakuuta 16:21
Lisätiedot
Multiefekti pedaali kitaralle.

Pedaali ei ole bändikämppiä nähnyt, joten täysin uutta vastaavassa kunnossa. Varmaankin kaksi vuotta olen sillä soitellut ja boksi kuitteineen yhä tallessa. Virtalähde tulee mukana, mutta käy myös paristoilla.

En suosittele tätä käytettäväksi ilman kitaravahvistinta, nimittäin hirveää kuraa tämän lankun kaappi mallinnus. Mutta jos kotoa löytyy jo vahvistin, niin siihen kytkettynä - ja kaappi mallinnus pois päältä otettuna - tämä soundaa juuri siltä mitä pitää. Erityisen hyvät soundit irtoaa jos vahvistimessa on putki etuaste.

Sisältää kaikki tarvittavat soundit ja efektit kitaran soittoon, niin cleanien kuin säröjen osalta. Lankusta löytyy jopa luupperi. Suurin osa efekteistä ovat käytännössä suoria kopioita Bossin kuuluisista pedaaleista. Etuaste mallintimilla saa soundin sovitettua tarpeeseen kuin tarpeeseen ja jatko muokkausta voi tehdä efektien ja modulointien avulla. Tietokoneeseenkin voi tämän kytkeä ja ladata pedaaliin valmiita soundeja, joita on saatavilla huikea määrä. Osa muun muassa kotimaisten hevi-gurujen tuunaamia.

Tarvittaessa toimii myös stomp-box moodissa, eli samoin kuin olisi ostanut nuo yksittäiset pedaalit siihen 150 kappale hintaan.

Jokaiselle säädölle on oma potikkansa, joten aikaa ei kulu menujen alavalikkoihin eksymiseen. Jos on vähänkään hajua efektien termistöistä, niin opiskelua ei tarvita ollenkaan. Ja jos ei ole, niin siitä vaan potikoita ruuvaamaan, niin kohta on sitäkin. Tämän helpompaa ja selkeämpää lankkua ei ole.

Itselläni oli tämä kiinni Marshall VS65r-vahvistimessa, jossa Celestion-V kaiutin ja JJ83s-atuaste putki. Parhainta soundia mitä ikinä, mutta tarvitsen nyt pedaalin joka toimii ilman vahvistinta ja jonka voi liittää suoraan pöytään. Harjoittelen kotona todella paljon, ja on alkanut naapureita häiritsemään - joten hankinnassa on nyt sellainen lankku, josta saa laadukasta ääntä ilman vahvistinta suoraan korvakuulokkeisiin.

Vain käteinen ja voin tuoda Helsingin alueelle/lähikuntiin.

Ilmoittajan toimitustavat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja