Markku Rantala
Torin käyttäjä helmikuusta 2014
Tunnistettu henkilö
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Bulgaria
Primorska street

Bulgaria, Balchik . Rantabulevardilla

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 63 m² Huoneita: 2
Maa: Bulgaria Kaupunki: Balchik
Lisätiedot
VUOKRATAAN, VAIHDETAAN tai MYYDÄÄN. Vuokrataan n 170- 270/vk. Bulgariassa 39 km Varnasta vm 2008 valmistunut uudenveroinen loma-asunto. Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala 63m2 sisältää terassin. Keittiö/ olohuone, mh + pesuhuone ja iso terassi kohti Mustaa Merta. Oma yhteinen uima-allas + lastenallas. Allasbaari. Ilmalämpöpumppu/ ilmastointi koko asunnossa. Asunto myydään täysin kalustettuna ja varusteltuna. Venepaikkaa voi anoa terassin alapuolelta.

Tälläisiä kohteita ei ole Bulgariassa montaa tarjolla. Upealla paikalla. Hinta/laatusuhde on kohdallaan.

Ei monimutkaista paperisotaa vieraalla kielellä, koska asunnon paperit löytyvät Suomen Nordeasta! Ei epäselvyyksiä kuka omistaa tontin tai asunnon!

Asunto on kerroksessa 6/7. Kaksi alinta kerrosta ovat liiketiloja, ravintoloita ym. Talon nimi on Marina City, sijaitsee kaupungin parhaimmalla tontilla rantakadulla. Keskellä kylää, hyvin tehty kivitalo. Marmoritalo. Terassin alapuolella on kaupungin vilkas rantakatu. Talossa asuu tosi varakkaita paikallisia sekä eurooppalaisia.
Golf- kenttiä on 3 aivan vieressä. Halpoja!

Yhtiövastike on ILMAINEN, koska yhtiö vuokraa asuntoa, jolla katetaan kaikki menot. Vuokraus kattaa yhtiövastikkeen, remontit, hankinnat ja henkilökunnan palkat. Asuntoa ei ole pakko vuokrata jos niin haluaa. Yhtiövastike on vuositasolla n. 500/v. Vuosikulut asunnosta on 0 Euroa.

Turvallinen yhtiö, koska 24h päivystys alhaalla olevassa sisääntulossa. Ovet aukeavat altaalle ja asuntoon vain luottokortilla. Turvakameroita on paljon!

Balchikin kaupunki on kaunis n. 14000 asukkaan merenranta kaupunki. Hintataso ravintoloissa on todella alhainen. Ei turistihintoja! Halvempi kuin naapurimaissa. Kaupungissa asuu lähinnä paikallisia ja kesäisin hieman turisteja. Ei yökerhoja mutta hyviä ja edullisia ravintoloita riittää. Terassin edessä on jo nyt hyvä ja tulevaisuudessa vielä parempi maakunnan paras venesatama. Naapurikaupungista Varnasta pääsee minne vaan Mustan meren yli!

Voin myös vuokrata. n 300/ viikko. Tai sopimuksen mukaan. Asunnolla on oma kuljettaja ja tila-auto, joka hakee Varnan kentältä. Nopein lento on Varnaan.

Tai vaihto osakekiinteistöön, mökkiin, tonttiin, metsäpalstaan tai vastaavaan. Hp 89 000

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla