Markku Rantala
Torin käyttäjä helmikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (4)
Bulgaria
Primorska street
Bulgaria, Balchik . Rantabulevardilla

Bulgaria, Balchik . Rantabulevardilla

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 63 m² Huoneita: 2
Maa: Bulgaria Kaupunki: Balchik
Lisätiedot
MYÖS VUOKRATAAN n 200- 300€/vk. Bulgariassa 39 km Varnasta itään vm 2008 valmistunut uudenveroinen loma-asunto. Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala 63m2 sisältää terassin. Keittiö/ olohuone, mh + pesuhuone ja iso terassi kohti Mustaa merta. Oma yhteinen uima-allas + lastenallas. Allasbaari. Ilmalämpöpumppu/ ilmastointi koko asunnossa. Asunto myydään täysin kalustettuna. Venepaikkaa voi anoa terassin alapuolelta.

Tälläisiä kohteita ei ole Bulgariassa montaa tarjolla. Upealla paikalla.

Ei paperisotaa vieraalla kielellä, koska asunnon paperit löytyvät Suomen Nordeasta! Ei epäselvyyksiä kuka omistaa tontin tai asunnon!

Asunto on kerroksessa 6/7. Kaksi alinta kerrosta ovat liiketiloja, ravintoloita ym. Talon nimi on Marina City, sijaitsee
kaupungin parhaimmalla tontilla rantakadulla. Keskellä kylää, hyvin tehty kivitalo. Marmoritalo. Terassin alapuolella on kaupungin vilkas rantakatu. Talossa asuu tosi varakkaita paikallisia sekä eurooppalaisia.
Golf- kenttiä on 3 aivan vieressä. Halpoja!

Yhtiövastike on ILMAINEN, koska yhtiö vuokraa asuntoa, jolla katetaan kaikki menot. Vuokraus kattaa yhtiövastikkeen, remontit, hankinnat ja henkilökunnan palkat. Asuntoa ei ole pakko vuokrata jos niin haluaa. Yhtiövastike on vuositasolla n. 500 €.

Turvallinen yhtiö, koska 24h päivystys alhaalla olevassa sisääntulossa. Ovet aukeavat altaalle ja asuntoon vain luottokortilla. Turvakameroita on paljon!

Balchikin kaupunki on kaunis n. 14000 asukkaan merenranta kaupunki. Hintataso ravintoloissa on todella alhainen. Ei turistihintoja! Halvempi kuin naapurimaissa. Kaupungissa asuu lähinnä paikallisia ja kesäisin hieman turisteja. Ei yökerhoja mutta hyviä ja edullisia ravintoloita riittää. Terassin edessä on jo nyt hyvä ja tulevaisuudessa vielä parempi maakunnan paras venesatama.

Voin myös vuokrata. n 300€/ viikko. Tai sopimuksen mukaan. Asunnolla on oma kuljettaja, joka hakee Varnan kentältä.tai vaihto osakekiinteistöön, mökkiin, tonttiin tai vastaavaan. Hp 89 000€

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin