KAUPPA
HC GYM

Kaupan kaikki ilmoitukset (430)

Urheilu ja ulkoilu, Kuntoilu ja fitness
http://www.hcgym.fi

C60+ Anabol ELITE TESTO - KUURI
  • C60+ Anabol ELITE TESTO - KUURI
  • C60+ Anabol ELITE TESTO - KUURI
  • C60+ Anabol ELITE TESTO - KUURI
  • C60+ Anabol ELITE TESTO - KUURI
28 €

C60+ Anabol ELITE TESTO - KUURI

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 tammikuuta 18:11
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tuote löytyy alla olevasta linkistä verkkokaupastamme

----------

Lisää tietoa tästä tuotteesta meidän nettisivulla, klikkaa alla olevasta linkistä.

----------

C60 Anabol Elite Teston tarkoituksena on tarjota sinulle erittäin voimakas testosteronia korostava lisä, joka on suunniteltu tukemaan ja ylläpitämään testosteronitasoasi vahvoilla kapseleilla. Tuotteessa sisältyvä Ekdsiteni / Ekdisteroni on ollut jo 90 luvulla itäblokin urheilijoiden salainen ase voiman ja lihasmassan hankinnassa. C60+ Anabol Elite Testo sisältää tätä tärkeää vaikuttavaa ainetta jopa 20 kertaa enemmän kuin kilpailevat tuotteet, joita väitetään " vahvoiksi".

Tämä tarkoittaa sitä, että tuote sopii myös testattaville urheilijoille. Anabol Elite Testo otetaan 60 päivän kuurina ja sen tarkoitus on nostattaa kehon omaa testosteronin tuotantoa ja sitä kautta antaa lisää tehoja treeniin, rasvanpolttoon ja bonuksena jaksamista, parempaa mielialaa ja potenssia.

Matala testosteronitaso voi vaikuttaa haitallisesti harjoituksiin, ja et hyöty myöhemmin täysimääräisesti harjoitusohjelmassasi. Siksi tämä tuote sopii erinomaisesti tavoitteidensa maksimointiin. Ja tietysti miesten alhainen testosteronitaso tukahduttaa myös seksuaalisen halun ja suorituskyvyn.

Matala testosteronitaso tarkoittaa miehillä sitä, että vastaavasti koholla on naishormoni estrogeeni. Tämän voitte todeta katsellessanne peiliin tai ympärillenne ja näette miehen / iä joilla on naismaisetmuodot kuten keskivartalolihavuutta ja naismaisesti aluillaan olevat rinnat.

Jos kärsitte liikalihavuudesta, voimattomuudesta , päättämättömyydestä , masennuksesta ja yleisesti heikkoudesta sekä tahdon puutteesta luette juuri tällä hetkellä tekstiä tuotteesta, jolla voisitte alkaa ratkaisemaan näitä kaikki ongelmia kerralla.

Huomioi, että mikään tuote tai lääke ei poista rehtiä läskiä sohvalla makaillen ja telkkaria katsellen , vaan kehonmuokkaus alkaa korvien välistä ja päätös pitää tulla itsestä.

Jos olette jo päästäneet itsenne huonoon tai jopa omasta mielestä toivottomaan kuntoon tulee ensimmäisenä lisätä mitä tahansa liikuntaa askel askeleelta ja siivota ruokavaliosta pois yleisesti ottaen sokeri ja jauhotuotteet ja nauttia proteiinia ja terveellisiä hiilihydraatteja pienempinä annoksina alkaen aamupalasta ja pitää vähintään 5 tuntia taukoa ruokailujen väleillä, jotta rasvanpoltto voisi alkaa .

Jos olette pöhöttyneet lisäksi naishormonien ja hiilihydraattien liikasyömisen seurauksena, niin teidän tulee alkaa puhdistamaan itseänne sisäisesti puhdasta vettä nauttimalla. Koska kaikki vihreä ja hedelmät sisältävät jo muutenkin vettä ,niin lisäveden määrä voisi olla 1,5 - 2,5 litraa päivässä riippuen janon tunteesta ja teidän alkupainostanne.
Puhdas vesi vie mennessään kehoon kertyneitä myrkkyjä, joita maksa ei ole voinut poistaa tähän asti.
Jos olette kahvin /teen nauttija ,niin ottakaa ennen jokaista kahvia/teetä ensin 2-3 desiä puhdasta vettä "alle".

Miten Anabol Elite Testo lisää mieskuntoa ?

Kuten edellä todettua, ei energia virtaa ihan itsestään kehoon, jos ette anna sille mitään mahdollisuutta siihen. Ottakaa Anabol buustia nopeuttamaan uuden ja kauniimman sekä energisemmän kehon saavuttamiseen.
Antakaa oman rakkaanne itse huomata muutos , älkää mainostako sitä etukäteen.

Miten poltan rasvaa ja kasvatan laadukasta lihasmassaa Anabol Elite Teston avulla ?

Toimikaa kuten edellä kerrottu ja lisätkää joka viikkoon 3-4 treenikertaa, jossa todella treenataan intensiivisesti. Tämä tarkoittaa lyhyesti 2 yläkehotreeniä ja kahta jalkatreeniä per viikko. Treenit tulee aloittaa 10 minuutin kardiolla ja treeni itse pitää sisältää osuuden ,jossa teette jotain mikä ylittää arkirutiinit, muuten lihaksilla ei ole syytä kasvaa suuremmiksi ja voimakkaammiksi.C60+ Anabol Elite Teston nauttiminen tunti ennen treeniä nautittuna auttaa saamaan lisää tehoja ja aktivoimaan oman testosteronin tuotantoa. Jos olette lihasmassakuurilla, niin ottakaa treenin jälkeisen ruokailun yhteydessä lisäksi 2
Anabol Elite kapselia proteiinirikkaan aterian yhteydessä lisäämään proteiinin/aminohappojen imeytymistä lihaksiin.

Tehkää punttitreeni alle tuntiin ja lopettakaa treeni kardioon joka voi sitten olla jo 15-20minuuttia.

Käyttöohje:
Ota 4 kapselia 1-2 kertaa päivässä. Yhden annoksen tulisi olla 30-60 minuuttia ennen harjoittelua. 2-4 kapselia ennen nukkumaan menoa.
Eli treenipäivänä 2 kapselia ennen treeniä ja illalla ennen nukkumaan menoa 2-4 kapselia.
Välipäivinä 4 kapselia ennen nukkumaan menoa.

Ota kuurina. 60 pv ja pidä sitten 15- 30 pv taukoa ennen uutta kuuria.

Sisältö :
Fenugreekiä - 300,0 mg
Avena sativa - 160,0 mg
Ekdysteronia - 150,0 mg
Piperiniä - 8,0 mg magnesiumia - 464,0 mg, 124% RDA *
C-vitamiinia - 100,0 mg, 125% RDA *
Sinkkiä - 15,0 mg, 150% RDA *
B6-vitamiinia - 4,2 mg, 300% RDA *
B12-vitamiinia - 80,0 ug, 3200% RDA *

Ravintolisä.
Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytettävä lasten ulottautumattomissa.
Säilytä huoneenlämmössä suojaamalla valolta.
Parasta ennen päivämäärä ilmoitetaan pakkauksessa.

Pakkaus 100kpl.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla