Matti Granroth
Torin käyttäjä maaliskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (198)
Uusimaa
Helsinki, Oulunkylä-Patola | Kartta
Caesar (2007)
  • Caesar (2007)
  • Caesar (2007)
  • Kartta
15€ 16€

Caesar (2007)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 kesäkuuta 18:50
(Kansipaperien teksti:) Gaius Julius Caesar on edelleen kuuluisin koskaan elänyt roomalainen. Hän oli karismaattinen miesten johtaja, naisten hurmaaja ja maailman rikkain mies.

Caesarin elämä oli alusta pitäen epätavallisen dramaattinen. Nuorena miehenä hän vastusti sotilasdiktaattori Sullaa, ja oli maksaa siitä hengellään. Politiikassa hän sai vaarallisen häirikön maineen, mutta vähän yli 30-vuotiaana hän jo käytännössä ohjaili senaattia. Politiikka näytteli tärkeää osaa myös hänen rakkauselämässään: Caesarin onnistui vietellä monien poliittisten vastustajiensa vaimot, ja jopa kauniista Cleopatrasta tuli hänen rakastajattarensa.

Suurimmat saavutuksensa Caesar kuitenkin teki sotapäällikkönä. Hän valloitti Gallian, tunkeutui syvälle germaanien alueille ja tekin kahdesti maihinnousun Britanniaan.

Historioitsija Adrian Goldsworthy piirtää tässä ylistetyssä elämäkerrassaan tarkan ja kiehtovan kuvan Caesarista ja Välimeren maailmasta antiikin aikoina.

Uutena kirjakaupasta ostettu ja omistusaikana täysin käyttämätön teos on erittäin siisti ja loistokuntoinen historiateos.

Tekijä: Adrian Goldsworthy, Suomentanut Heikki Tiilikainen
Kustantaja: Ajatus Kirjat, Gummerus
Sidosasu: Skp, 22cm x 16,5cm
Painovuosi: 2007
Kunto: K5
Sivumäärä: 624

Toimitusvaihtoehtoina nouto tai postitus. Postitus on maksuton yli 30 euron tilauksille. Suurinta osaa kohteista on vain yksi kappale. Tilaathan ennen kuin kohde tulee myydyksi. Kohteita poistetaan tori.fi -palvelusta sitä mukaa kun ne menevät kaupaksi.

Yhteydenotot:
Sähköpostitse matti.granroth@outlook.com tai;
Puhelimitse +358 (0)40 412 0756

Ilmoittajan toimitustavat