KAUPPA
85 500 €

Campoamor pienkerrostalo 3h+k+parveke

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 71 m² Huoneita: 3
Maa: Espanja Kaupunki: Campoamor
Lisätiedot
Edullinen kahden makuuhuoneen asunto halutulla Campoamorin alueella, lyhyen matkan päässä sekä hienoilta hiekkarannoilta että kaikista palveluista.
Asunto sijaitsee toisessa kerroksessa ja siinä on huoneiston levyinen parveke joka aukeaa olohuone-ruokailutilasta, erillinen keittiö sekä kaksi makuuhuonetta. Yhtiössä on uima-allas asukkaiden käytössä.

Hinta vain 85.500 euroa!

Kysy lisätietoja!
Tutustumismatka on mukava tapa lähteä tutustumaan Costa Blancan asuntotarjontaan ja löytää se oma lomakoti! Tutustumismatka on aina räätälöity juuri sinulle ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, kuljetukset ja kattavat esittelykierrokset kohteissa suomalaisen kiinteistönvälittäjän kanssa.

Meillä sama henkilö palvelee sinua niin kotimaassa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme tukenasi tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet. Kaikki myynnissä olevat kohteet ovat omia toimeksiantojamme! Oma välittäjäsi on luonnollisesti apunasi myös kaupan jälkeen.

Järjestämme myös päivän kestäviä esittelykierroksia. Ota yhteyttä ja varaa omasi!