Markku Laine
Torin käyttäjä tammikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Uusimaa
Vantaa, Tammisto
Canon st-e3-rt radiotaajuusohjain
220 €

Canon st-e3-rt radiotaajuusohjain

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 marraskuuta 19:49
Toimitustapa:
Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Kuin uusi radiotaajuusohjain Canon salamille.

Ohjaa mm. salamalaitteita:

Canon Speedlite 600EX RT / 600EX RT II
Canon Speedlite 430EX III RT

Sekä kaikki tulevaisuuden Canon mallit missä on sisäinen radiotaajuusohjaus. Laukaise yhteensopivia Speedlite-salamalaitteita jopa 30 metrin etäisyydeltä (testattu toimivan jopa 100mm etäisyydeltä). Radiotaajuusohjaus mahdollistaa luotettavan toiminnan myös ilman suoraa näköyhteyttä.

Ominaisuudet

Salaman radiotaajuuskaukolaukaisin
Laukaise Speedlite-salamalaitteet jopa 30 metrin etäisyydeltä
Kuuluu E-TTL II -salamajärjestelmään
Jopa 15 salamalaitteen hallinta
Kameran kaukolaukaisu
Pöly- ja kosteussuojaus
Luotettavaa ulkoisen salaman hallintaa
Voit hallita yhteensopivia Speedlite-salamalaitteita jopa 30 metrin etäisyydeltä. 2,4 GHz:n radiotaajuuslaukaisu toimii luotettavasti myös ulkona ja ilman suoraa näköyhteyttä.

Valokuvausta usealla salamalla
Voit luoda usean salaman valaistusjärjestelmiä ja laukaista jopa 15 Speedlite-salamalaitetta yhdellä kameraan liitettävällä Speedlite-lähetin ST-E3-RT:llä. E-TTL II -salamamittauksen ansiosta valotuksen hallinta on helppoa.

Kameran etähallinta
Voit laukaista Speedlite-lähetin ST-E3-RT:llä varustetun EOS-kameran toisella laiteyksiköllä tai yhteensopivalla Speedlite-salamalaitteella, kuten Speedlite 600EX-RT:llä. Lisäksi voit laukaista jopa 15 kameraa yhtä aikaa ja kuvata synkronoidusti.

Helppokäyttöinen
EOS-kameroiden ja L-sarjan objektiivien tapaan Speedlite-lähetin ST-E3-RT on pöly- ja kosteussuojattu. Lähettimessä on selkeä taustavalaistu nestekidenäyttö, ja sen virtalähteenä toimii kaksi AA-/LR6-paristoa
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja