Jari Salmi
Torin käyttäjä maaliskuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Uusimaa
Helsinki, Lauttasaari
44 800€ 49 800€

Cobalt 263 380hv

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 heinäkuuta 14:40
Kunto: Erinomainen
Pituus: 8,7 metriä - 28,5 jalkaa Käyttötunnit: -
Vuosimalli: 2003 Runkomateriaali: Lujitemuovi
Moottori: Kyllä Moottorityyppi: Sisämoottori
Teho: 280 kW / 380 hv Tahtisuus: 4-tahti
Käyttövoima: Bensiini Riki: -
Moottorin merkki: Volvo Penta
Lisätiedot
Nyt myynnissä yksi laadukkaimmista veneistä Cobalt 263.

Cobalt 263 on iso DC, jonka kaikki osat on tehty hyvin viimeistellysti. Muista veneistä poiketen se on paljon painavampi kuin vastaavan kokoiset veneet. Siinä ei ole varsinaisia puuosia runkoa vahvistamassa, vaan ne on tehty paremmista ja jäykemmistä materiaaleista. Koko runko on kevlar vahvistettu. Kaikki tämä näkyy vakaina ajo-ominaisuuksina sekä äänettömyytenä.

Juuri huollettu, killotettu ja vahattu. Tyylikkäät köydet ja fendarit. Valmiina siis kesään tyylikkäimmällä mahdollisella tavalla.

Veneessä on hyvä varustelu, kaikki toimii hienosti ja kulkee kuin juna kovemmassakin kelissä. Matkanopeutena voi hyvin pitää 35-40 solmua, vaikka metrisessä aallokossa. Tallinnaan ehtii kivasti 1,5 tunnissa Helsingin Kaivopuistosta.

Veneen avotila on iso ja mukaan mahtuu hyvin 8 henkeä. Kuljettajan istuin antaa mainion tuen ja mahdollistaa ajamiset istualtaan, nojaten tai seisten. Tuulilasi on läpikäveltävä, ja mahdollistaa helpon rantautumisen. Tarvittaessa bimini top suojaa liialta auringolta.

Sisätilaakin veneessä on, Cabinissa mukavasti tilaa, iso V-sohva ja istumakorkeus. Sinne saa ruokapöydän tai vaihtoehtoisesti tilavan punkan kahdelle hengelle. Verhoilu on extrasoft-nahkaa, jonka kyllä tuntee. Sisällä myös pieni käsienpesuallas ja imutuhjennyksellä oleva wc.

Veneessä on paljon uutta mm. tuore satamapeite, huippu Fusion-hifit, jotka on helppo yhdistää omiin kännykän soittolistoihin. Navigointia helpottaa plotteri, jossa tuore karttakortti sisällä.

Huipputehokas Volvon 8.1-litrainen, jossa 380 hevosvoimaa. Kone on huippukunnossa juuri huollettu ammattilaisten toimesta. Potkurina duoprop tuplapotkuri, joka pienentää kulutusta ja parantaa suorituskykyä. Lisäksi se helpottaa rantautumista.

Cobalt on laatuvene, jonka arvo säilyy, ja yksi maailman arvostetuimmista venebrändeistä.

Tarvittaessa autan myös edullisen rahoituksen alk. 1,95% tai talvisäilytyspaikan hankkimisessa. Saat myös täydellisen käytön opastuksen, jos sellaiselle tarvetta. Tule tutustumaan jo tänään.