Dancover Terassikatos Malibu 3,05x3,14m, Valkoinen
  • Dancover Terassikatos Malibu 3,05x3,14m, Valkoinen
  • Dancover Terassikatos Malibu 3,05x3,14m, Valkoinen
741 €

Dancover Terassikatos Malibu 3,05x3,14m, Valkoinen

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 26 maaliskuuta 11:50
Lisätiedot
Kevyt ja elegantti korkealaatuinen terassikatos toimii myös suojana polkupyörille, leluille, lasten leikkipaikalle ja muulle. Tarjoaa mahdollisuuden viettää enemmän aikaa terassilla sekä päivällä että illalla.

Leveys: 3,05 m.
Pituus: 3,14 m.
Sivukorkeus: 1,95-2,00 m.
Harjakorkeus: 2,40-2,85 m.
Katto: Polykarbonaatti
Runko: Valkoinen jauhemaalattu alumiini
Putket / varusteet: 40x80x1,2/2,0mm
Katto levyjen: 6mm
Väri: Valkoinen
UV: Suojattu UV säteilyltä
Vedenpitävä: 100% Vedenpitävä
Paino: 86 kg.

Kahden ihmisen helppo koota ja pystyttää
Tukeva ja kestävä eleganteilla yksityiskohdilla
Huoltovapaat materiaalit
Jauhemaalattu alumiinirunko
Kirkas katto vedenpitävillä 6 mm PC-laatoilla
UV-suojatut kattolaatat

Elegantti ja yksinkertainen ratkaisu, kun haluat kattaa terassisi. Kun sinulla on yksinkertainen ja kestävä terassikatos, voit nauttia olostasi terassilla pidempään sekä auringonpaisteessa että jopa pienessä tihkusateessa ja illalla, kun katos suojaa nousevalta kasteelta. Ulkona oleskellessa terassikatoksen alla, se tarjoaa varjoa auringolta, jotta sinun ei tarvitse huolehtia vahingoittavista UV-säteistä. Samalla katos suojaa puutarhakalusteitasi, grilliäsi ja muuta omaisuutta vuoden ympäri auringolta, sateelta ja lumelta.

Terassikatos moniin tarkoituksiin

Tukevaa ja kevyttä terassikatosta voidaan käyttää myös autokatoksena tai suojana pyörille tai puutarhatarvikkeille. Sinun täytyy tietenkin valita, mutta monet jakavat vuoden niin, että voivat viettää kesää terassilla nauttien auringosta tai illasta joutumatta huolehtimaan nousevasta kasteesta. Talvella he käyttävät terassikatosta autokatoksena ja pysäköivät autonsa katoksen alle. Se tarkoittaa sitä, että heidän ei tarvitse poistaa lunta ja jäätä aamulla lähtiessään töihin. Yksinkertainen ja nerokas tapa nauttia terassikatoksen eduista vuoden ympäri.

Huomaa, että Dancover tarjoaa laajan valikoiman elegantteja puutarhakalusteita muun muassa oleskelukalusteita, jotka ovat täydellisiä sijoitettavaksi terassikatoksen alle.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja