Dinner in the Sky kahdelle (Elämyslahjat.fi)
  • Dinner in the Sky kahdelle (Elämyslahjat.fi)
  • Dinner in the Sky kahdelle (Elämyslahjat.fi)
  • Dinner in the Sky kahdelle (Elämyslahjat.fi)
318 €

Dinner in the Sky kahdelle (Elämyslahjat.fi)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 kesäkuuta 10:15
Mikä on Elämyslahjat?

Elämyslahjat on Suomen suurin elämysten verkkokauppa. Myymme tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme toimineet vuodesta 2010 lähtien ja meiltä löytyy yli 1000 elämyslahjaa. Tutustu lahjaideoihin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.

--

Dinner in the Sky on ainutlaatuinen spektaakkeli, jonka kunnianarvoisa Forbes-julkaisu on listannut maailman kymmenen kekseliäimmän ravintolakonseptin joukkoon.

Dinner in the Sky kiertää 45 eri maassa ympäri maailman, ja saapuu tuttuun tapaan ensi kesänä myös Suomeen! Nouse yhdessä ystäväsi kanssa kohti taivasta tällä poikkeuksellisen elegantilla ja ihastuvalla gourmet-matkalla ja koe Helsinki aivan uudesta näkökulmasta. Kuvittele – nautit 50 metrin korkeudessa neljän ruokalajin illallisen, jonka maailmanluokan Michelin-kokit ovat valmistaneet ja näet samalla yläilmoista koko kauniin Helsingin!

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Nosto kaupungin yläpuolelle (kesto n. 60 minuuttia)
4 ruokalajin mahtava illallinen
Aperitiivi
Lasi laatuviiniä
Ihana jälkiruokajuoma.
Kenelle elämyslahja soveltuu?

Dinner in the Sky on kulinaristien toive-elämys, joka huipentaa ystäväsi tai rakkaasi kesämuistot. Illallinen taivaalla kannattaa jakaa itselle tärkeän henkilön kanssa - se säilyy muistoissa pitkään.

Nouto Kampin tai Ison Omenan myyntipisteeltä.