Direct action dragon egg mk ii reppu musta
  • Direct action dragon egg mk ii reppu musta
  • Direct action dragon egg mk ii reppu musta
139 €

Direct action dragon egg mk ii reppu musta

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 helmikuuta 16:13
Lisätiedot
Direct Action® Dragon Egg® on 25 litran tilavuuden omaava reppu joko pienille partioretkelle tai päivittäiseen kanniskeluun.

Reppu sisältää kaksi hydration -taskua juomarakkomeininkiä varten, yksi päätaskussa ja toinen repun takaosastossa. Takataskussa, kiitos pehmustetun tilanjakajan, voidaan turvallisesti kuljettaa radiolaitteistoa tai läppäriä (15"). Lohikäärmeen munan etutaskussa on vetoketjulla varustettu verkkotasku ja simppeli organisaattori kaikelle pienelle sälälle. Sivusta löytyy myös taskuja, joissa voidaan kanniskella pieniä ja litteitä tavaroita. Sinne sopii mm. U.S. Canteen kenttäjuomakuksa jos irroitat kiinikkeet.

Yhteensopiva MOLLE/PALS systemien kanssa, joten päkki ei ole ainoastaan modulaarinen, vaan myös low-profile -lookin omaava kantohässäkkä siviilimeininkiin. Muuten, tälläinen egg-shape, eli munan muotoinen konstruktio, tekee repusta pienemmän niin leveyden kuin korkeuden puolesta - täten sen kanssa on paljon mukavampi tetsata jos käytössä on taisteluvyö tai ballistisia liiviratkaisuja.

Kantohässäkkää löytyy mukavista hihnoista ja sisäpuolella kulkevasta tukirangasta, jotka pitävät repun nätissä nipussa selkää vasten. Se on tehty kulutuskestävyydeltään hyvästä 500D Cordura® matskusta ja pinnoitteensa ansiosta pitää myös vettä! Erityinen Combat Vent System® ei vain kuulosta hienolta, vaan se myös oikeasti toimii: innovatiivinen tuuletusjärjestelmä pitää ukon kuivana ja lisää käyttömukavuutta kun liikutaan hikoilun rajamaastoissa.

Rakenne perustuu vaahtomuovitekniikkaan ja useisiin ilmakanaviin, jotka yhdistyvät ilmavaksi verkoksi. CVS® zydeemi pitää repun ikäänkuin irti selästä, jolloin hyvä ilmanvaihto on taattua, etkä hikoile reppua vasten niin pahasti kuin normikamoissa.

Tilavuus: 25 litraa
Päälokeron mitat: 48 x 27 x 18cm
MOLLE/PALS yhteensopiva
Kahteen suuntaan aukenevat YKK® vetskarit
Päälokerossa verkkotasku ja mesta juomarakolle
Kaksi ulkoista lisätaskua
Kaksi pientä sivutaskua