vr
Torin käyttäjä toukokuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Uusimaa
Helsinki, Malminkartano | Kartta
Dw745 ammattilaisen pöytäsaha
  • Dw745 ammattilaisen pöytäsaha
  • Dw745 ammattilaisen pöytäsaha
  • Dw745 ammattilaisen pöytäsaha
  • Dw745 ammattilaisen pöytäsaha
  • Dw745 ammattilaisen pöytäsaha
  • Dw745 ammattilaisen pöytäsaha
  • Kartta
380 €

Dw745 ammattilaisen pöytäsaha

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 lokakuuta 22:24
Kuvanmukainen pöytäsaha tarjolla! Mahdollisuus ostaa myös erikseen kuvien uusia lisävarusteita halvalla. Telinettä kuva6 ei ole.

Moni joka pöytäsahaa tarvitsee luulee, että satasella tai kahdella saa uutena tai käytettynä oikeasti kestävää ja hyvää sahaa. Ja pettyy. Dewaltin hammastankovasteella varustetut dw745 ja dw7491 ovat lähes ainoat käytettynä n. 500e (jos löytyy) laatuvehkeet noita voi varauksetta suositella.

Myyn vain koska omistan jo astetta isomman, saman valmistajan vastaavan sahan enkä tarvitse enää kovin usein kahta erillistä. Moitteeton ja laadukas, ammattilaistenkin syystäkin suosima malli. Myydään lauantaina joten ole nopea :)

Mahdollisuus ostaa myös edullisesti laadukas uusi kolmen uuden laatuterän* teräsarja 24/48/80-terillä (250mm) mukaan, se laatuun nähden lyömättömään hintaan 75e (vain sahan ostajalle). Nyt vakiona vain vähän käytetty 24-hampainen Dewalt Construction.* - lue oheiset käyttökokemukset teristä.

Dw745 on laatulaite eli hintapyyntö on tiukka eikä siitä ole syytä tinkiä. Laitteen katkaisu-kulmavaste on uusi ja käyttämätön (koska se on tämän laitteen ainut ei-ammattimainen osa). 

Mahdollisuus ostaa myös uusi tarkka ja metallinen tämän muovisen tilalle yhdistettynä box-joint-vasteeseen. Edelleen, laatuunsa nähden todella edullisesti eli vain 130e, kuvasta poiketen myös se muovissa vielä. Sekä kuvan uudet LAATUterät siis Vain 75e. Tämän halvemmalla ei laatusettiä saa.

Ostaessasi näillä olennaisilla lisävarusteilla on tässä valmis ammattilaisen kalusto. Voin jopa myydä vielä uuden digitaalisen laitteen, joka näyttää erittäin tarkasti halutun kulman terää kääntäessä - sen koko paketin ostaja saa alennuksella 20e. 

Kaikki nämä: saha, 4 terää, digitaalikulmamitta ja boxjoint/laatuvaste yhteensä siis jo tingittyyn hintaan 605e - parempaa hintalaatua ei voi löytää! Huom. Oheisia lisävarusteita on vain yhdet ylimääräiset (käytän itse samoja) joten niitä en myy erikseen.