Dyson Airblade dB käsikuivain, HEPA-suodatin
  • Dyson Airblade dB käsikuivain, HEPA-suodatin
  • Dyson Airblade dB käsikuivain, HEPA-suodatin
  • Dyson Airblade dB käsikuivain, HEPA-suodatin
  • Dyson Airblade dB käsikuivain, HEPA-suodatin
  • Dyson Airblade dB käsikuivain, HEPA-suodatin
800 €

Dyson Airblade dB käsikuivain, HEPA-suodatin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 maaliskuuta 09:20
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Lisätiedot
Dyson Airblade dB käsikuivain, HEPA-suodatin, käyttämätön
Hinta sisältä arvonlisävero.

Dyson Airblade dB -käsikuivaimella kuivaat kätesi nopeasti vain noin 14 sekunnissa. Energiatehokkaassa kuivaimessa on HEPA-suodatin hygieeniseen käsien kuivaukseen. Laita märät kädet U-malliseen kuivaimeen ja laite kuivaa ne kauttaaltaan muutamassa sekunnissa. Käsistä valuva vesi kertyy kuivaimen pohjalle, eikä leviä ympäriinsä. Kuivaukseen käytettävä ilma suodatetaan ennen kuin se puhalletaan käsille. HEPA-suodatin puhdistaa ilman tehokkaasti ja varmistaa hygieenisen kuivauksen. Tehokas Dyson V4-moottori puhaltaa lämmintä ilmaa nopeammin, jolloin kädet saadaan kuivaksi vain 10-14 sekunnissa. Nopean kuivauksen lisäksi moottori varmistaa myös energiatehokkaan käytön.

Hygieenisin valinta
Kuivausmenetelmissä ja -laitteissa on oleellisia eroja. Airblade -teknologian ansiosta Dysonin kuivaimet ovat ainoita kuivaimia, jotka täyttävät tiukat hygieniavaatimukset ja puhaltavat ulos vain erittäin puhdasta, suodatettua ilmaa. Tehokkaat HEPA-suodattimet siivilöivät kuivaavasta ilmasta bakteerien kokoiset partikkelit pois 99,95-prosenttisesti. Samalla pesupistettä ympäröivä ilma puhdistuu.

Ekologisempi vaihtoehto
Dyson Airblade käsienkuivaimet voivat pienentää hiilijalanjälkeäsi. Ne tuottavat jopa 80 % vähemmän hiilidioksidia kuin muut käsienkuivaimet ja jopa 81 % vähemmän hiilidioksidia kuin paperipyyhkeet. Unohda epäekologiset kertakäyttöiset käsipyyhkeet.

Siistit WC-tilat
Onko WC-tiloja pitkin poikin heitetyt käsipaperit tai tyhjyyttään ammottava vetopyyheteline tuttu näky? Valitsemalla Dyson Airblade käsienkuivaimen vähennät WC-tiloihin käytettyä siivous- ja ylläpitotaakkaa sekä varmistut, että WC-tilat ovat aina valmiudessa palvelemaan asiakkaita.
Dysonin kuivaimissa käytetyt laadukkaat materiaalit lupaavat laitteille pitkää ikää. Tyylikkään designin ansiosta pesupiste saa myös modernin ilmeen, eikä tilaa käytetä tavallista paperitelinettä enempää.

Kustannustehokkain
Dyson Airblade -käsienkuivaajat auttavat sinua säästämään selvää rahaa. Niiden käyttö on jopa 80 % muita käsienkuivaajia edullisempaa ja jopa 98 % edullisempaa kuin paperipyyhkeiden käyttö.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja