Niko
Torin käyttäjä joulukuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (20)
Uusimaa
Helsinki
Petäjälahdentie 2 b
Edullinen lomahuvilahuoneisto Tahkolla
  • Edullinen lomahuvilahuoneisto Tahkolla
  • Edullinen lomahuvilahuoneisto Tahkolla
  • Edullinen lomahuvilahuoneisto Tahkolla
  • Edullinen lomahuvilahuoneisto Tahkolla
  • Edullinen lomahuvilahuoneisto Tahkolla
  • Edullinen lomahuvilahuoneisto Tahkolla
  • Kartta
159 000 €

Edullinen lomahuvilahuoneisto Tahkolla

Myydään. Ilmoittaja: Niko Ilmoitus jätetty 14 huhtikuuta 08:09.
Osasto: Loma-asunnot Huoneita: 6 Pinta-ala: 108 m²
Sijainti: Uusimaa - Helsinki. Petäjälahdentie 2 b.
Hinta: 159 000 €
TAHKOLLA GOLFKENTÄN LÄHEISYYDESSÄ, MYYNNISSÄ UPEA JA HUIPPUEDULLINEN LOMAHUVILAHUONEISTO NOPEIMMALLE.
5h, iso parvi, avok., kph, s, 2 wc, varasto, kaksi terassia. Upea lomahuoneisto Nipas-Tahkolla rauhallisella ja suositulla loma-asuntoalueella. Tämä paritalohuoneisto on avara, tilava sekä huipputyylikäs. RV. 2007. Rakennuslupa-asiakirjojen mukainen pinta-ala on 108,5 m2. Kohteen pinta-alaa ei ole tarkastusmitattu.

Huvila soveltuu erinomaisesti myös yritys, edustus sekä vuokrakäyttöön.Huvilassa on tilat kymmenelle hengelle. Lisäksi parvelle on mahdollisuus luoda kolme erillistä makuuhuonetta, jossa yhdessä on oma wc. Tällöin huoneluku nousee peräti 8 joista 6 on erillistä makuuhuonetta.

Huvilan alakerrassa reilusti avointa tilaa, jossä yhdistetty olohuone ja keittiö. Olohuoneesta myös käynti kalustetulle terassille. Alakerrassa myös 3 makuuhuonetta, erillinen wc ja saunaosasto. Saunan yhteydessä suihkutila, jossa kaksi suihkua ja pukuhuone.
Yläkertaan johtavat tukevat portaat. Yläkerta on avointa parvitilaa, jossa vuoteet neljälle, sekä levitettävä sohva, myös toinen wc löytyy parvelta.

Huvilan korotettu katto luo avaruutta sekä vaalea hirsipanelointi rauhallista valoisuutta. Huvila on kalustettu laadukkaasti ja varustustukseen kuuluu erittäin laaja keittiötarvikevalikoima, astiasto, laadukkaat huonekalut, tv, pesukone, varaava takka, Onlinen laadukas ilmalämpöpumppu, terassikalusteet sekä grilli. Varaava takka toimii erinomaisesti ja on varustettu myös erillisellä huippuimurilla.

Molemmat paritalohuoneistot ovat samankokoisia ja pohjakuviltaan peilikuvia. Viereisen huoneiston omistaa suomalainen taho. Naapurusto on myös suomalaista.

Kohde soveltuu myös ympärivuotiseen asumiseen, eli kaavan mukaan voit siirtää kirjat tänne.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin