Niko
Torin käyttäjä joulukuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (6)
Pohjois-Savo
Kuopio, Tahkovuori
Petäjälahdentie 2 b | Kartta
Edullinen paritalohuoneisto Tahkolla
  • Edullinen paritalohuoneisto Tahkolla
  • Edullinen paritalohuoneisto Tahkolla
  • Edullinen paritalohuoneisto Tahkolla
  • Edullinen paritalohuoneisto Tahkolla
  • Edullinen paritalohuoneisto Tahkolla
  • Edullinen paritalohuoneisto Tahkolla
  • Kartta
168 000 €

Edullinen paritalohuoneisto Tahkolla

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 huhtikuuta 08:09
Huoneita: 6 Pinta-ala: 108 m²
TAHKOLLA GOLFKENTÄN LÄHEISYYDESSÄ, MYYNNISSÄ UPEA JA HUIPPUEDULLINEN LOMAHUVILAHUONEISTO.

5h, iso parvi, avok., kph, s, 2 wc, varasto, kaksi terassia. Upea lomahuoneisto Nipas-Tahkolla rauhallisella loma-asuntoalueella. Tämä paritalohuoneisto on avara, tilava sekä tyylikäs. RV. 2007. Rakennuslupa-asiakirjojen mukainen pinta-ala on 108,5 m2. Kohteen pinta-alaa ei ole tarkastusmitattu.

Huvila soveltuu erinomaisesti myös yritys, sekä vuokrakäyttöön.Huvilassa on tilat kymmenelle hengelle. Lisäksi parvelle on mahdollisuus luoda niin halutessaan kolme erillistä makuuhuonetta, jossa yhdessä on oma wc. Tällöin huoneluku nousee peräti 8 joista 6 on erillistä makuuhuonetta.

Huvilan alakerrassa mukavasti avointa tilaa, jossa yhdistetty olohuone ja keittiö. Olohuoneesta myös käynti terassille. Alakerrassa myös 3 makuuhuonetta, erillinen wc ja saunaosasto. Saunan yhteydessä suihkutila, jossa kaksi suihkua ja pukuhuone.
Yläkertaan johtavat tukevat portaat. Yläkerta on avointa parvitilaa, jossa vuoteet neljälle, sekä vuodesohva ja sohva, myös toinen wc löytyy parvelta.

Huvilan korotettu katto luo avaruutta sekä vaalea hirsipanelointi rauhallista valoisuutta. Huvila on kalustettu laadukkaasti ja varustustukseen kuuluu keittiötarvikevalikoima, astiasto, laadukkaat huonekalut, tv, pesukone, varaava takka, ilmalämpöpumppu, terassikalusteet sekä grilli. Varaava takka toimii erinomaisesti ja on varustettu myös erillisellä huippuimurilla.
Molemmat paritalohuoneistot ovat samankokoisia ja pohjakuviltaan peilikuvia. Viereisen huoneiston omistaa suomalainen yritys. Naapurusto on suomalaista.
Kohde soveltuu myös ympärivuotiseen asumiseen, eli kaavan mukaan voit siirtää kirjat tänne.
JOS KIINNOSTUIT, NIIN KATSO KOKO TAHKON TARJONTA JA HUOMAAT, ETTÄ TÄMÄ KOHDE ON HINTA LAATUSUHTEELTAAN PARAS.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin