Matti Granroth
Torin käyttäjä maaliskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (290)
Uusimaa
Helsinki, Oulunkylä-Patola | Kartta
Einar W. ja Mikko Juva: Suomen kansan historia 1-5
  • Einar W. ja Mikko Juva: Suomen kansan historia 1-5
  • Einar W. ja Mikko Juva: Suomen kansan historia 1-5
  • Kartta
15€ 17€

Einar W. ja Mikko Juva: Suomen kansan historia 1-5

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 heinäkuuta 08:20
(Kansipaperien teksti:) Suomen kansan historia on eloisasti kuvaileva, uusimman historiantutkimuksemme pohjalle rakentuva selkeälinjainen suurteos. Sen helppotajuinen sanonta ja runsas, suurelta osalta ennen julkaisematon kuvitus havainnollistavat isänmaan vaiheet tavalla, joka kiinnostaa kaikkia ikään ja sivistystasoon katsomatta. Nykyhetken monien ilmiöiden, katsomusten ja laitosten juuret löytyvät kaukaa menneisyydestä. Niiden selvittäjänä ja elävöittäjänä tällä teoksella on oma tärkeä merkityksensä.

Suomen kansan historiassa sulautuvat värikkäät yksityiskohdat ja historialliset kehityslinjat, käänteentekevät tapaukset ja menneisyyden arkinen elämä viehättäväksi kokonaisuudeksi. Tyyliltään tavallista tieteellistä historiateosta kevyempänä mutta silti lujan asiallisena ja tutkimuksen viimeisiin tuloksiin nojautuen se kertoo esivanhempiemme kohtalot hämärästä muinaisuudesta välittömään eilispäivään asti. Pääpaino on valtiollisella historialla, mutta sen ohella on kiinnitetty huomiota yhteiskunnallisiin oloihin, talouselämään, uskonnollisiin ja henkisiin virtauksiin sekä kansan jokapäiväiseen elämänmenoon.

Teoksen kuvitukseen on kiinnitetty erityistä huolta. Selkeitten ja havainnollisten tekstikuvien lisäksi on moniväriliitteitä.

Omistusaikana täysin käyttämätön teos on siisti ja hyväkuntoinen historiateossarja.

Tekijä: Einar W. Juva ja Mikko Juva
Kustantaja: Otava
Sidosasu: Skp, 24,5cm x 17cm
Painovuosi: 1965, 1966, 1967
Kunto: K3
Sivumäärä: 442 + 497 + 548 + 559 + 610

Toimitusvaihtoehtoina nouto tai postitus. Postitus on maksuton yli 30 euron tilauksille. Suurinta osaa kohteista on vain yksi kappale. Tilaathan ennen kuin kohde tulee myydyksi. Kohteita poistetaan tori.fi -palvelusta sitä mukaa kun ne menevät kaupaksi.

Yhteydenotot:
Sähköpostitse matti.granroth@outlook.com tai;
Puhelimitse +358 (0)40 412 0756

Ilmoittajan toimitustavat