Armi Kvist
Torin käyttäjä huhtikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (1425)
Uusimaa
Espoo, Karakallio | Kartta
Elämää huipulla Tekijä: Braine John 1.painos 1963
  • Elämää huipulla Tekijä: Braine John 1.painos 1963
  • Kartta
2 €

Elämää huipulla Tekijä: Braine John 1.painos 1963

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 28 huhtikuuta 18:17
Lisätiedot
Elämää huipulla

Tekijä: Braine John
Tuoteryhmä: Kaunokirjallisuus (ulkom.)
Kustantaja: Otava
Kieli: suomi
Painovuosi: 1963
Painos: 1.p.
Sivumäärä: 358
Sidonta: Nidottu
Kunto: Hyvä
Hinta: 2 Euroa nouto Espoo tai lähetyskulut 5,90 eur lisätään hintaan

John Brainen kuuluisa esikoisromaani Tilaa huipulla kertoi nuoresta, menestystä tavoittelevasta Joe Lamptonista; Elämää huipulla romaanissa tapaamme kymmenen vuotta vanhemman Joe Lamptonin, omistavan luokan jäsenen, jolla on talo, vaimo, kaksi lasta ja kaksi autoa. Millaista on Joen elämä huipulla? Hänen aivoliittoaan myrkyttää kireys ja katkeruus; hän polkee paikallaan appensa yhtiössä; hän on vieraantunut pojastaan. Vain nelivuotias tytär herättää hänessä lämpöä ja rakkautta. Hän on ollut uskollinen aviomies, mutta nyt hän on valmis riistäytymään irti.
Sitten romahdus tuleekin, mutta ei Joen toimesta. Yllättävät, ironiset paljastukset järkyttävät hänen varmaa maailmaansa. Mutta Joessa on kylliksi miestä tunnustamaan, että hän on ollut itsepetoksen sokaisema, ja tarttumaan jälleen kiinni elämään.
Tilaa huipulla oli romaani Joe Lamptonista ja naisista; sitä on tavallaan myös Elämää huipulla, mutta ennen kaikkea se on lämmin ja aidosti koskettava kuvaus isän ja lasten suhteesta. John Braine osoittaa jälleen Loistavan kykynsä vangita sanoin ihmisten intohimot ja tunteet, niin että ne välittyvät lukijalle koko voimassaan.
(takakansiteksti)

Ilmoittajan toimitustavat