KAUPPA
Into Kustannus Oy Outlet

Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

Kalevankatu 43
00180 Helsinki
Vapaa-aika ja harrastukset, Kirjat ja lehdet
https://kauppa.intokustannus.fi/kampanjat/outlet/

Elisa Aaltola: Häpeä ja rakkaus - Ihmiseläinluonto
  • Elisa Aaltola: Häpeä ja rakkaus - Ihmiseläinluonto
10 €

Elisa Aaltola: Häpeä ja rakkaus - Ihmiseläinluonto

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 syyskuuta 10:03
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Mitä häpeä ja rakkaus ovat? Miten ne vaikuttavat tapaamme ymmärtää itseämme, muita ja maailmaa? Filosofi Elisa Aaltolan teos vastaa näihin kysymyksiin hyödyntäen sekä filosofista että psykologista tutkimusta.

Kirja esittelee erilaisia häpeän ja rakkauden muotoja sekä niiden suhdetta hyvään elämään ja moraaliseen taitoon. Erityisen huomion kohteena ovat häpeä ja rakkaus luonto- ja eläinsuhteessa: mikä näiden tunteiden rooli on ilmastomuutoksen, lajisukupuuton ja eläinteollisuuden aikakaudella? Kirjaa voi kuitenkin lukea myös yleisenä johdatuksena häpeän ja rakkauden sekä kipuisiin että mahdollistaviin maastoihin.

Elisa Aaltola toimii eläin- ja ympäristöetiikan dosenttina ja tutkijana Turun yliopistossa. Hän on kansainvälisesti arvostettu eläinfilosofi, ja vuonna 2021 hänelle myönnettiin Pro Animalia -palkinto elämäntyöstä eläinten hyväksi. Aaltola on julkaissut eläinkysymyksestä 11 kirjaa, muun muassa Eläinten moraalinen arvo (Vastapaino 2004) ja Häpeä ja rakkaus: ihmiseläinluonto (Into 2019).

Avainsanat: kirja, kirjat

- - -

Into Kustannuksen Outletista löydät kirjoja edullisin poistohinnoin sekä painosten viimeisiä kappaleita. Osta kirja ja tutustu Outletin koko valikoimaan verkkokaupassamme: