KAUPPA
Vepsäläinen, Espoo päämyymälä

Kaupan kaikki ilmoitukset (253)

Juvankartanontie 11
02920 Espoo
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
http://www.vepsalainen.com

Ena-TV-taso Gazzda
  • Ena-TV-taso Gazzda
  • Ena-TV-taso Gazzda
809 €

Ena-TV-taso Gazzda

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 toukokuuta 11:20
Kunto: Erinomainen
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin
Lisätiedot
Myydään Gazzdan Ena -TV-taso.
Hinta 809, Ovh. 1012.
Myymäläpoisto.

Mitat:
S 42 - L 135 - K 45

Tasossa on kaksi valkoista vetolaatikkoa ja pudotettava kaapinovi, jotka aukeavat pehmeästi ilman ylimääräistä ääntä. Television ja muiden laitteiden johdot saa kätevästi piiloon tason takana olevasta reiästä.

Pöydän runko on valmistettu valkovahatusta massiivitammesta. Kaapinovi ja vetolaatikot ovat valkoista MDF-levyä.

Kokopuinen, eläväinen runko yhdistettynä sileisiin, valkoisiin oviin, antaa tasolle persoonallisen ilmeen. Tyylikäs kokonaisuus tuo tilaan kuin tilaan kodikkaan ja lämpimän tunnelman.

Ena-taso on Salih Teskeredicin ja Mustafa Cohadicin ensimmäinen luomus Gazzdalle. Se on samalla yksinkertainen, elegantti, moderni, retro ja hauska.

Gazzdan massiivitammiset huonekalut pintakäsitellään tehtaalla luonnonmukaisella öljypohjaisella kovavahalla, jolla saadaan puun upeimmat ominaisuudet esille. Jotta tuotteen puupinta pysyisi uudenveroisena, suosittelemme käsittelemään sen vahalla noin 1-3 vuoden välein tai kun puun pinta tuntuu kuivalta. Hoitotuotteet voit ostaa erikseen Vepsäläisen myymälästä tai verkkokaupasta.
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.