Ensiapulaukku liikuntaryhmille 76,-
  • Ensiapulaukku liikuntaryhmille 76,-
  • Ensiapulaukku liikuntaryhmille 76,-
76 €

Ensiapulaukku liikuntaryhmille 76,-

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 huhtikuuta 19:25
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Kätevän kokoinen laadukas ensiapupakkaus urheilujoukkueelle tai liikuntaryhmän ohjaajalle. Sisältö on suunniteltu erityisesti urheilu- ja liikuntavammojen ensiapuun. Laukusta löytyy apu niin erilaisiin venähdysvammoihin, murtumiin kuin haavoihinkin. Sisätää myös lyhyen ohjeen hätäensiaputilanteisiin ja urheiluvammojen ensiapuun.

Laukussa olevien lokeroiden ansiosta välineet pysyvät hyvin järjestyksessä. Kansi aukeaa kokonaan, joten koko ensiapulaukun sisältö on nähtävissä yhdellä silmäyksellä. Hyvän näkyvyyden lisäksi välineet ovat näin helposti käyttöön otettavissa. Turha pakkausmateriaali on jätetty pois, jotta niiden avaaminen ei vie aikaa ensiavun aloittamiselta.

Musta väri, pysyy siistinä. Hätänumero 112 on painettu kanteen, joten sekin löytyy ja muistuu mieleen aina helposti.
Liikuntaryhmän ensipaulakun sisältö:

Avaruuslakana (1), Kertakäyttöinen kylmähaude (2), Kevyt tukiside (2), Joustoside 8 cm (2), Joustoside 10 cm (2), Sidetaitokset 7,5 x 7,5 cm 5 kpl (3), Sidetaitokset 10 x 10 cm 5 kpl (3), Iso, imukykyinen haavaside (1), Kertakäyttöinen kolmioliina (2), Leikattava laastari (1m), Vedenkestävä laastri (5), Haavanpuhdistusaine (1), Kuituteippi (1), Elvytyssuoja (1), Suojakäsine (4), Vaatesakset (1), Hätäensiapuohje (1)
Koko

28 cm x 25 cm x 10 cm

Tilaukset alla olvasta linkistä, soittamalla tai tilaukset@ensiapukoulutukset.fi

Ensiapukoulutus MS Oy
Valtakatu 19
94100 KEMI