KAUPPA
119 000 €

Erittäin upea kattohuoneisto panoraamanäköalalla

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 171 m² Huoneita: 4
Maa: Turkki Kaupunki: Alanya
Lisätiedot
Tämä ylellinen 3 makuuhuoneen kattohuoneisto sijaitsee ainutlaatuisella alueella, jossa mahtavat palvelut ja mainio sijainti.

Kaksikerroksisessa kattohuoneistossa on 171 m², ja aivan upea näkymä Taurusvuoristoon. Asunto on hyvällä maulla sisustettu ja kalustettu. Eteisestä pääsy viihtyisään olohuoneeseen jonka yhteydessä tupakeittiö, erillisellä ruokailutilalla. Huone on tilava, ja erittäin valoisa suurten ikkunoidensa ja lasitettujen parvekeoviensa ansiosta. Iso parveke kiertää osan asuntoa ja tarjoaa näkymän upealle uima-allasalueelle ja puutarhaan.

Alakerrassa, olohuoneen lisäksi, vieraskylpyhuone ja yksi makuuhuoneista. Eteisestä portaat johtavat yläkertaan, jossa kaksi makuuhuonetta lisää, kummastakin pääsy parvekkeelle. Päämakuuhuone on huimat 19 m² omalla kylpyhuoneella. Yläkerrassa on lisäksi yksi kylpyhuone ja erillinen kodinhoitohuone! Kaikki kolme makuuhuonetta on varustettu isoilla, lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla, joten huoneet ovat valoisia ja näkymät upeat!

Upealla uima-allasalueella voit nauttia päivästä rentoutuen ja aurinkoa ottaen. Lapsille löytyy oma uima-allas vesiliukumäellä. Hyvin hoidettu puutarha ja huojuvat palmut ympäröi aluetta. Sisätiloista löytyy pieni lämmitetty uima-allas, kuntosali, pelihuone ja paljon muuta.

Kiinteistö sijaitsee rauhallisella alueella, silti vain kilometrin päässä upealta rannalta! Alanyan kaupungin vilskeeseen on matkaa vain 14 km.

Tässä harvinainen tilaisuus hankkia yksilöllisesti suunniteltu kattohuoneisto, ainutlaatuiselta alueelta.