Milka
Torin käyttäjä lokakuusta 2016
Uusimaa
Inkoo, Barösund
Etsimme vanhaa tilaa

Etsimme vanhaa tilaa

Tyyppi: Ostetaan
Lisätiedot
Etsimme kodiksemme vanhaa tilaa - oman tien päässä, omassa rauhassa, kaukana isoista teistä ja muista melunlähteistä. Onko sinulla tai tuttavallasi hallussaan tila, jonka tulevaisuus on avoinna? Meitä kutsuvat erityisesti Uudenmaan ja Varsinais-Suomen rajaseudut, mutta tila voisi sijaita myös muualla Uudenmaan tai Varsinais-Suomen, kenties Pirkanmaan tai Kanta-Hämeenkin alueella.

Avostamme vanhaa - sähköttömyys ja kantovedetkään eivät meitä haittaa. Tärkeintä on terverakenteinen talo ja rauhallinen sijainti sekä mahdollisuus kotitarveviljelyyn ja polttopuihin omasta metsästä.

Tilan koko saisi olla vähintään hehtaarin, mielellään viisi tai enemmänkin. Muutama vanha piharakennus, sauna, hyvä kaivo tai lähde lähistöllä, puhdasvetinen uimapaikka ja mahdollisuus hankkia lisää maata lähistöltä tulevaisuudessa ovat eduksi.

Kasvatamme pienimuotoisesti puiden ja pensaiden taimia, hoidamme puutarhaa ja viljelemme, keräilemme luonnonkasveja, soitamme akustista musiikkia, valmistamme erilaisia luonnontuotteita sekä järjestämme pienimuotoisia kursseja, konsertteja ja retriittejä. Puitteet tällaiseen ja pidemmän tähtäimen monimuotoisen puutarhan luomiseen ovat kaipuissa!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro ajatuksesi!

Milka ja Jussi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja