Tiia Kuisma
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Uusimaa
Vantaa, Tikkurila
Talvikkitie | Kartta
Etsin kämppäkaveria
  • Etsin kämppäkaveria
  • Etsin kämppäkaveria
  • Kartta
595 €/kk

Etsin kämppäkaveria

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 13 elokuuta 01:23
Pinta-ala: 64 m² Huoneita: 3
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 2018
Asumismuoto: Solu- ja yhteisasuminen Vakuus: -
Maakunta: Uusimaa Alue: Tikkurila
Kunta: Vantaa Osoite: Talvikkitie
Heipparallaa! Etsin muuttuneen elämäntilanteen ja sitä myöten poismuuttavan kämppikseni tilalle uutta kämppäkaveria kivaan kolmioon Tikkurilan ytimeen, hyvien kulkuyhteyksien lähelle. Vuokran alkamisaika on sovittavissa syyskuusta tai lokakuusta 2018 lähtien. Taloyhtiö on toukokuussa 2018 valmistunut ja asunto on pohjaratkaisultaan todella kiva ja avara. Parvekkeellinen.

Olen 27-vuotias, työssäkäyvä kainuulaislähtöinen nainen, joka omaa fiksut elämäntavat ja hoitaa asumiseen liittyvät asiat hyvin. Minulla asustaa täällä kanssani kaksi hyväluonteista ja sosiaalista koiraa Vilho ja Valda, joten toivon tulevalta kämppikseltä, että tulee hyviin juttuun myös nelijalkaisten kanssa.

Teen vuorotyötä ja vapaa-ajalla liikunta, ystävien näkeminen ja ulkoilu ovat tärkeitä asioita. Olen myös vähän taiteilijasielu, joten inspiraation mukaan tulee taiteiltua ja musailtua myöskin. Olen sosiaalinen ja mukava ihminen, ja kimppakämppäasuminen on tullut tutuksi, joten ei pitäisi olla liiemmin ongelmia :) Mielelläni teen asioita kämppäkaverin kanssa, mutta myös omat jutut ovat tärkeitä. En polta ja alkoholiakaan en käytä kovin useasti.

Etsin ensisijaisesti naista kämppäkaveriksi, mutta en sulje pois kuitenkaan miehiäkään. Toivon tulevalta kämppikseltä, että hän on työssäkäyvä/opiskeleva, omaa fiksunlaiset elämäntavat ja on sosiaalinen ja vastuuntuntoinen ihminen :)
Vuokraus vähintään vuodeksi. Luottotiedot oltava kunnossa. Ei vuokravakuutta.

Jos kiinnostuit, ole yhteydessä, niin jutellaan lisää ja josko sitten tavataan täällä asunnolla kahvikupposen äärellä.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin