Event
Uusimaa
Helsinki, Sörnäinen
Event ASP8 Studio Precision 8 Active Monitor pari
  • Event ASP8 Studio Precision 8 Active Monitor pari
  • Event ASP8 Studio Precision 8 Active Monitor pari
1 500 €

Event ASP8 Studio Precision 8 Active Monitor pari

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 elokuuta 14:12
Lisätiedot
Myydään todella hyvät järeät aktiivimonitorit ammattimaiseen tai puoliammattimaiseen studiokäyttöön. Sopivat todella hyvin miksaukseen ja erityisesti hip hop ja pop-musiikin tekijät/tuottajat pitävät näistä hyvän bassotaajuuksien toiston takia.

Näitä ei enää valmisteta, ja niitä mitä välillä näkee jossain myynnissä on kohdeltu todella huonosti ja ovat kovin kulahtaneita ja korjauksen tarpeessa. Ostin nämä itselleni aikoinaan kolmansiksi studiomonitoreiksi, mutta ne jäivätkin sitten hyvin vähälle käytölle, kun tarpeet osoittautuivat toisenlaisiksi. Ne on ajettu sisään noin 100 tuntia, jonka jälkeen varastoitu. Ei mitään käytönjälkiä ja aivan uutta vastaavassa kunnossa.

Mitat:
317 × 406 × 302 mm

Paino 14,7 kg / kpl

Lisätietoa mm:

https://www.soundonsound.com/reviews/event-asp8
https://www.zzounds.com/item--EVEASP8

Uutena maksoivat noin 1700e (tänä päivänä ei saisi uutena jos valmistettaisiin alle 2200 euron. Ja koska nämä ovat uutta vastaavassa kunnossa, eikä näitä enää valmisteta ja ovat hyvin suosittuja, pidän 1500 euroa kohtuullisena.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja