Ferrari-kyyditys kiitoradalla (lahjakortti)
80 €

Ferrari-kyyditys kiitoradalla (lahjakortti)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 marraskuuta 11:58
Lisätiedot
KOE YKSI MAAILMAN HALUTUIMMISTA URHEILUAUTOISTA
Onko läheisesi halunnut aina päästä supertehokkaan urheiluauton kyytiin? Nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa tämä Elämyslahjojen kanssa anna tilaisuus hypätä legendaarisen Ferrari F430:n kyytiin ja tuntea 483 hevosvoiman jyrähtävät voimat Malmin lentokentällä!

Ferrari F430:n ominaisuuksia:

-Huippunopeus: 315 km/h
-Kiihtyvyys 0100 km/h: 3,6 sekuntia
-Moottori: 4,3 litran V8
-Moottorin teho: 483 hevosvoimaa
-Maksimivääntö: 465 newtonmetriä

MITÄ ELÄMYSLAHJA SISÄLTÄÄ?
Tapaat ajo-opettajan, joka tutustuttaa sinut autoon, sen toimintaan ja kertoo auton ominaisuudet. Tämän jälkeen pääset istahtamaan autoon ja tunnet sen käynnistyessä moottorin valtaisat tehot. Elämyksessä ajetaan yhteensä 5 kierrosta: 1 lämmittely-, 3 nopeaa ja 1 "cool down" -kierros.

KENELLE ELÄMYSLAHJA SOPII?
Elämys sopii lahjaksi kenelle tahansa urheiluautoista pitävälle henkilöille sekä läheisille, joilla ei ole ajo-lupaa. Kyyditys sopii siis erinomaisesti myös nuoremmille autoista kiinnostuneille sukulaisille.

Istahda legendaariseen urheiluautoon, unohda kiire ja anna adrenaliinin virrata suonissasi. Nauti ajelusta ja ihmisten katseista tämä on sinun unelmasi.

***

Mikä on Elämyslahjat.fi?

Elämyslahjat myy tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme tarjonneet parempia lahjoja vuodesta 2010 lähtien ja löydät meiltä jo yli 1000 elämystä. Tutustu lahjakortteihin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.

Avainsanat: joululahja, joululahjaksi, lahjakortti
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja