Ariadna
Uusimaa
Helsinki, Maununneva
Flyer Flogo 7.6 SE
  • Flyer Flogo 7.6 SE
  • Flyer Flogo 7.6 SE
  • Flyer Flogo 7.6 SE
  • Flyer Flogo 7.6 SE
800 €

Flyer Flogo 7.6 SE

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 heinäkuuta 15:57
Tuumakoko: -
Mittarilukema 750km

Uuden hankinnan lasku 06.12.2016.

Flyer tarjoaa uuden Flogo-kompaktin pyöränsä myös Panasonicin 36 voltin _next-generaattorijärjestelmällä, jonka nimellisteho on 250 wattia. Kuljettajan lihasvoima tuetaan täyden kuormituksen avulla 60 Nm: n vääntömomentilla.

Flyer Flogo -sarjan huippumalli on varustettu Shimano Alfine 11-nopeuksisella napavälineellä. Alhaisen huollon ja helppokäyttöisen Alfine-keskittimen kokonaisteho on 409%, joten vuoristo ei ole liian jyrkkä. Luotettavat hydrauliset Shimano Alfine -levyjarrut tarjoavat tarvittavan jarrutusvoiman Flyer Flogo -pyörillä.

Flyer Flogon 7.60 SE-sähköpyörälle on tarvittava mukavuustaso, jossa on jousitusistuin SR Sunour NCX. Erityisen suuntaustekniikan ansiosta sekä kevyet että voimakkaammat iskut ja iskut ovat luotettavia pehmusteita. Pudottamalla takaisin alas asetettu istumapaikka säilyy.

20 tuuman Schwalbe Big Ben ilmapallon renkaat sähköpyörällä Flyer Flogo 7.60 SE tarjoavat tarvittavan otteen. Nämä renkaat on kehitetty erityisesti käytettäväksi sähköpolkupyörällä. Ilmapallon renkaan suuri etu on sisäänrakennettu ilmajousitus. Tämän renkaan pienet kaatumat ovat helposti kaatuvia