Fox outdoor woodgas stove risukeitin
  • Fox outdoor woodgas stove risukeitin
25 €

Fox outdoor woodgas stove risukeitin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 heinäkuuta 16:04
Lisätiedot
Pieneen tilaan menevä, 100% ruostumattomasta teräksestä valmistettu risukeitin kovaan käyttöön! Ei polttoaineen roudaamista, ei kaasupatruunoita - hommaa risukeitin! Kaikki tarvittava polttoaine löytyy luonnosta! Kerää risuja, tikkuja, keppejä, käpyjä ym muuta palavaa ainesta ja kiehautat vedet ynnä valmistat sapuskat nopeasti ja ekologisesti.

Tämä risukeitin on kuljetuskunnossa varsin kompaktin kokoinen ja sen kasaaminen käyttökuntoon luonnistuu muutamassa sekunnissa. Täytä risukeittimen pohja pienillä risuilla ja oksanpätkillä. Lisää perään jotain sytykettä, kuten tuohta, sytytä ja pistä alkaneen palon päälle lisää pieniä risuja. Kohta sinulla on kunnon liekit ja voit alkaa lisäämään paksumpaa puutavaraa risukeittimen pesään.

Tuplaseinämä -rakenteen ansiosta tämä vehje polttaa myös puun palamisesta muodostuvat savukaasut, eli palaminen on puhtaampaa ja tuottaa enemmän lämpöä kuin perinteinen risukeitin, jossa kuumat puukaasut eivät kierrä tuplaseinämän sisällä takaisin palotilaan. Edellä mainittua ilmiötä kutsutaan nimellä luonnollinen konvektio. Tehokkaampi palaminen meinaa käytännössä sitä, että käytät vähemmän polttoainetta, eikä savua pääse juurikaan syntymään.

Mukana tulee myös pieni lautanen, jota voit käyttää spriikeittimen tavoin tämän vehkeen sisällä.. Siis jos tuntuu siltä, että pitää Sinolia roudata metikköön. Vaihtoehto sekin.

Jämäkkä ja pieneen tilaan menevä risukeitin
Sopii käytettäväksi kaiken palavan, kiinteän polttoaineen kanssa
Risuja, keppejä, käpyjä, pieniä tikkuja ja sitä rataa
Mukana säilytyspussukka
Paino: 430g
Materiaalit: 100% ruostumatonta terästä
Korkeus kasattuna: 16.5cm
Halkaisija päältä: 13.5cm
Halksiija: pohjalta: 13cm
Pakkauskoko säilytyspussissa: 8 x 13cm
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja