Mikko
Torin käyttäjä heinäkuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Uusimaa
Helsinki, Lauttasaari
GPS-laite Garmin InReach Mini
  • GPS-laite Garmin InReach Mini
  • GPS-laite Garmin InReach Mini
  • GPS-laite Garmin InReach Mini
  • GPS-laite Garmin InReach Mini
  • GPS-laite Garmin InReach Mini
  • GPS-laite Garmin InReach Mini
4 €/pv

GPS-laite Garmin InReach Mini

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 14 syyskuuta 09:14
Kunto: Erinomainen
Lisätiedot
Kaksisuuntainen Iridium-sateliittiverkossa toimiva viestintälaite ja GPS. Voit lähettää InReachillä tekstiviestejä sateliittien kautta puhelimiin tai sähköposteihin, vaikka et olisi matkapuhelinverkossa. Voit myös hälyttää apua SOS-painikkeella kansainvälisestä GEOS-hätäkeskuksesta. Laite ei ole satelliittipuhelin, eli sillä ei voi soittaa puheluita satelliittien kautta, mutta voit lähettää tekstiviestejä ja sähköposteja satelliittien kautta. Voit myös tilata säätiedot suoraan laitteeseen. Paino 100g. Laitetta voi ladata miniUSB-johdolla, jonka saat mukaan.

Tämä laite on paras henkivakuutus kun olet maktapuhelinverkkojen ulottumattomissa. Iridium-satelliittiverkko on ainoa satelliittijärjestelmä, joka kattaa koko maapallon. Esimerkiksi SPOT-paikantimilla ei välttämättä ole kattavuutta Lapissa tai jyrkillä rinteillä.

Lisätietoja: https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/592606
Hyviä kuvia: https://hikingguy.com/hiking-gear/in-depth-garmin-inreach-mini-review/
Käyttöohjeet: http://static.garmin.com/pumac/inReach_mini_OM_EN.pdf

TÄRKEÄÄ TIETOA SATELLIITTILIITTYMÄSTÄ

Laitteen käyttö edellyttää satelliittisopimusta, joka on aktivoitu valmiiksi vuokranantajan luottokortilla. Vuokraamalla tuotteen sitoudut kattamaan sen käytöstä aiheutuvat kulut tuotekuvissa olevan sopimuksen mukaisesti. Laitetta ei ole mahdollista vuokrata ilman sopimuksen tekemistä. Vertailun vuoksi: jos haluaisit tehdä itse satelliittiliittymäsopimuksen Garminin kanssa, olisivat sen aloituskustannukset vähintään 95e (aktivointi 34,99e + Freedom-vuosimaksu 39,99e + kuukausimaksu 19,99e).

Ennen kun noudat laitteen, lähetä oheisen linkin lomake minulle täytettynä, niin synkronoin tiedot laitteeseen ja Garminille. Näillä tiedoilla mm. GEOS-hätäkeskus hälyttää apua, jos painat SOS-painiketta. Laitetta ei ole mahdollista vuokrata ilman tietojen täyttämistä.

Sopimus ja lisätiedot: https://ikivuo.arkku.net//Satelliittiliittyman_aktivointitiedot.doc

HINNASTO JA TOIMITUS

Hinta = 50e + 4e/yö + lähetetyt viestit sopimuksen mukaisesti
Esimerkiksi:
- viikonloppu (pe-su eli 2 yötä): 50e + 4e x 2 = 58e
- viikko (6 yötä): 50e + 4e x 6 = 74e

Vuokra-aika alkaa sinä päivänä, kun noudat laitteen, ja päättyy, kun saan sen takaisin. Laitteen hakeminen sovittua myöhemmin tai palauttaminen sovittua aiemmin ei kuitenkaan pienennä vuokraa. Nouto vain Helsingin Lauttasaaresta, Laite sijaitsee aivan Lauttasaaren metroaseman vieressä. Palautus on mahdollista postitse. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi noudettaessa esim. ajokortilla. Maksu noudettaessa MobilePaylla, mobiilipankkitilisiirrolla tai käteisellä. Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla